Bréking: mégis lett nyilvános e-mail címe a parlament fideszes némájának

Szerző: Hutter Marianna
2018.11.12. 18:30

Nemrég írta meg az Azonnali: más képviselőkkel ellentétben még e-mailt sem tudnak írni az állampolgárok a parlament némájaként elhíresült fideszes Bíró Márknak. Ám úgy tűnik, valami változott, ugyanis most már felkerült egy nyilvános e-mail cím a politikus parlamenti oldalára.

Bréking: mégis lett nyilvános e-mail címe a parlament fideszes némájának

Mégiscsak lett e-mail címe a fideszes Bíró Márknak, aki elmúlt nyolc éves képviselői karrierje alatt arról híresült el, hogy egyszer sem sikerült felszólalnia a parlamentben – vette észre az Azonnali.

Még október végén írtuk meg: más képviselőkkel ellentétben még hivatalos e-mail címet sem találni Bíró Márkhoz a parlament oldalán, aki mellesleg több mint havi bruttó egymilliós, közpénzből fedezett fizetést visz haza.

A parlament oldaláról az sem igazán derült ki, képviselőként mivel foglalatoskodik Bíró, ugyanis 2010 és 2018 között mindössze 13 indítványhoz volt köze,

ám az idei ciklusban még egyetlen ilyet sem sikerült abszolválnia és persze a felszólalásokat továbbra sem erőlteti. Ugyan a képviselő tagja a honvédelmi és rendészeti bizottságnak, de annak látogatását sem viszi túlzásba: a bizottság november 6-ig tizenhárom alkalommal ült össze, ám ebből hét alkalommal kellett őt helyettesíteni.

Kerestük korábban a Fidesz-frakciót, hogy interjút kérhessünk Bíró Márktól képviselői munkájával kapcsolatban, de választ nem kaptunk.

Amelyik állampolgár egyébként Bíró képviselő úrhoz fordulna a problémájával vagy csak érdeklődne arról, hogy mivel tölti a közpénzen fizetett munkaidejét, itt találja az e-mail címét.

MONTÁZS: Azonnali

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek