+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2018. november 6. kedd, 07:37
Hív a természet: a trágya titkos élete? A vízforralás öröme? Negyvenedik alkalommal adják át az év legidiótább könyvcímének járó díjat.

Nyilvánosságra került a leghülyébb könyvcímeket értékelő Diagram-díj idei jelöltlistája. A The Bookseller magazin által gondozott díjat negyven éve osztják ki, tavaly például Az ingázó disznótartó: Átfogó útmutató a disznótartáshoz, ha drága az időd lett a győztes. Idén pedig először jelöltek egy német könyvet is.

 

(Ez a második legszórakoztatóbb könyves díj, az első szerintem a Bulwer-Lytton-nagydíj, ami a legbénább első bekezdéseket díjazza.)

 

Az idei jelöltek pedig:

 

+ Hoe-Chi Angel Au: A meleg férfiak tényleg pontosabban kiszúrják a csalást? (Are Gay Men More Accurate in Detecting Deceits?)

 

+ Richard Jones: Hív a természet: A trágya titkos élete (Call of Nature: The Secret Life of Dung)

 

+ Cornelia Klarholz és Andrea Schachinger: Lóakupunktúra (Equine Dry Needling)

 

+ David Muskett: Jézus a kertészkedésről (Jesus on Gardening)

 

+ A vízforralás öröme (Joy of Waterboiling)

 

+ Paul Oberschneider: Miért áruljunk tacot Afrikában? (Why Sell Tacos in Africa?)

 

Itt lehet szavazni, hogy ki nyerje meg a díjat, ami egyébként nem jár pénzjutalommal. De te szavazz inkább nálunk, hiszen nálunk lehet szavazni az év tényleg leghülyébb című könyvére, ami viszont csak magyarul vicces. Mutatjuk:

 

 

Szóval szerintetek melyik a legidiótább cím?

 

 

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az egykori olasz kormányfő a szardíniai választási kampányban nemi életével is szórakoztatta a főleg idős hölgyekből álló hallgatóságát.

Bencsik Jánostól azt is megkérdeztük, hogy beáll-e a Jobbik Puzsér Róbert mögé, és hány kerületet nyer a párt az önkormányzati választáson.

Simicska Lajos Mészáros Lőrinccé vénült tíz év alatt, Jennifer Aniston meg Iggy Poppá. A román elnök száját meg pont elhagyta egy köszönés.

A black metál egyik kultzenekara 2018-ban még csak pár koncertre állt össze, de úgy döntöttek, hogy lemezen is folytatják az összeborulást.

Két nagy nemzetközi sporteseményt is rendeznek az országban hamarosan, így a nagy boltok inkább korlátozták magukat a külföldi látogatók nyugalma érdekében.

A hét kérdése

Elhunyt Andy Vajna filmproducer, milliárdos, filmbiztos, tévétulajdonos. Neked melyik a kedvenc filmed azok közül, amelyekhez köze volt?

Azért ide elnéznénk

Dé:Nash, Pe$tipatkány és LIL IOM január 24-én lépnek fel.

Milyen a vidék az egyik legjelentősebb magyar képzőművész szemével?
Január 24-én kiderül!

Végig lehet kóstolni az összes hazai furmintot! Február 7-én!

Világhírű természetfotósok képeit lehet megcsodálni február 16-án Budapesten.

Franz Grabmayr osztrák festő képeit állítják ki a régió legmenőbb múzeumában, március 10-ig!

Ezt is szerettétek

Beküldtünk egy igazi székelyt a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai közé a januári kormányellenes tüntetésen.

Mi az, amit nem lehet elvitatni Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől? Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt mindent elmond az Azonnalinak.

Az ellenzék azzal is vádolja, hogy orosz ügynök: a radikális, nem PiS-tag politikus a lengyel-fehérorosz kapcsolatok egyik legaktívabb támogatója.

Az Azonnali bemutatja a tényleges frontvonalakat és a heterogén szerb ellenzéket.

Twitter megosztás Google+ megosztás