+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. október 31. szerda, 20:37
Miskolcon drágább kimenni egy NB I-es meccsre, mint bárhol Budapesten. Felcsúton viszont legalább a jegy olcsó.

Igazán fontos statisztikát hozott le a Csakblog, a Budapest Honvéd focicsapatának szurkolói blogja. A szerző a kispesti csoda elemzése helyett a jegyárakkal foglalkozott kicsit, hiszen mégis csak ez a legjobb fokmérője, mennyire akarja bárki a tömött stadionokat. Elég meglepő eredmény született.

 

A magasan a legtöbb pénzzel dolgozó, és budapesti lakhelye miatt eleve az ország legjobban keresőinek szóló Fradi csak a harmadik tudott lenni jegyárakban a maga 2891 forintos átlagával, hiszen megelőzte két kelet-magyarországi csapat!

 

Konkrétan az ország legszegényebb régiójának központjában, Miskolcon kerül a legtöbb pénzbe egy focimeccs,

 

átlagosan 3426 forintot kell fizetni egy jegyért, a második helyen pedig az NB I-ben is teljesen érthetetlen módon szereplő Kisvárda van 2937 forinttal.

 

A miskolci jegyárak nem csak Borsod anyagi lehetőségeit ismerve viccesek, hanem azért is, mert amúgy az új stadionban parádézó Diósgyőr a szezon legeleje óta kieső helyen áll, és semmi nem utal arra, hogy jobb helyre kerülhetne mostanában. 

 

A luxusmeccsektől jóval lemaradva jönnek a többiek: a Budapest Honvédnál csak 1979 forint az átlag, az MTK-nál 1798. A továbbra is albérletben játszó Videoton 1400 forinttal dolgozik, Pakson 1299, Mezőkövesden pedig 1264 forint a tökéletes hétvégi szórakozás.

 

Az ár-érték arányt a legjobbak Újpesten és Felcsúton érzik: előbbi hazai meccseire átlag 869 forintért be lehet jutni, Orbán Viktor kertjének díszébe pedig stabilan 800 a jegy.

 

Ha valakit érdekel, pontosan hogy jöttek ki ezek a számok, az ide kattintva már böngészhet is!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Miért van műanyagból a volt főpolgármester karácsonyfája? Tarlós István az Azonnali karácsonyi körkérdésében!

A pártelnök azért lemondásával megvárja, amíg a katasztrofális választási eredménnyel záró Labour rendezi sorait.

Mit jelent, ha valaki küld neked egy tüzet? És ha barackot? Ha padlizsánt? Mit jelent a szív? És az, ha egy majom befogja a szemét? 16 kérdés, hajrá!

Csütörtök van, választanak a britek, eldőlhet a szigetország sorsa. Egy gendersemleges pingvin tegnap megjósolta, hogy Corbyn nyer, de mit mondasz te?

Életében először tesz újévi fogadalmat Ferencváros független polgármestere. Hogy mégis mi lesz az, azt az Azonnalinak árulta el.

A budapesti bazilika előtti karácsonyi vásár olyan közönségszavazáson lett a legjobb, ahol már a jelöltséghez tízezer eurót kell kipengetni. Orbán azért büszkélkedik vele.

A hét kérdése

Végre kilépnek a britek? Vagy folytatódik a komédia? Esetleg az egész brexit csak egy kitűnő médiahekk volt arra, hogy végre figyeljen a britekre valaki? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Végre megtelik élettel az egyik legszebb budapesti vásárcsarnok. December 14.

Magyar topédesek december 20-án, Budakeszi, Kálvária Pince.

Nem csak szurkolóknak. Budapesten, az Ellátóházban, december 21-én.

Ez ilyen zene lesz. Pécsen, a Szabadkikötőben. December 29.

Az év egyik legjobb évnyitó bulija: Pécs komplett belvárosában koncertek délelőtt 10-től éjfélig. Január 4.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Kapcsolódó fájl:
   fájl letöltése

Twitter megosztás Google+ megosztás