+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. október 31. szerda, 20:37
Miskolcon drágább kimenni egy NB I-es meccsre, mint bárhol Budapesten. Felcsúton viszont legalább a jegy olcsó.

Igazán fontos statisztikát hozott le a Csakblog, a Budapest Honvéd focicsapatának szurkolói blogja. A szerző a kispesti csoda elemzése helyett a jegyárakkal foglalkozott kicsit, hiszen mégis csak ez a legjobb fokmérője, mennyire akarja bárki a tömött stadionokat. Elég meglepő eredmény született.

 

A magasan a legtöbb pénzzel dolgozó, és budapesti lakhelye miatt eleve az ország legjobban keresőinek szóló Fradi csak a harmadik tudott lenni jegyárakban a maga 2891 forintos átlagával, hiszen megelőzte két kelet-magyarországi csapat!

 

Konkrétan az ország legszegényebb régiójának központjában, Miskolcon kerül a legtöbb pénzbe egy focimeccs,

 

átlagosan 3426 forintot kell fizetni egy jegyért, a második helyen pedig az NB I-ben is teljesen érthetetlen módon szereplő Kisvárda van 2937 forinttal.

 

A miskolci jegyárak nem csak Borsod anyagi lehetőségeit ismerve viccesek, hanem azért is, mert amúgy az új stadionban parádézó Diósgyőr a szezon legeleje óta kieső helyen áll, és semmi nem utal arra, hogy jobb helyre kerülhetne mostanában. 

 

A luxusmeccsektől jóval lemaradva jönnek a többiek: a Budapest Honvédnál csak 1979 forint az átlag, az MTK-nál 1798. A továbbra is albérletben játszó Videoton 1400 forinttal dolgozik, Pakson 1299, Mezőkövesden pedig 1264 forint a tökéletes hétvégi szórakozás.

 

Az ár-érték arányt a legjobbak Újpesten és Felcsúton érzik: előbbi hazai meccseire átlag 869 forintért be lehet jutni, Orbán Viktor kertjének díszébe pedig stabilan 800 a jegy.

 

Ha valakit érdekel, pontosan hogy jöttek ki ezek a számok, az ide kattintva már böngészhet is!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Van-e olyan beteg, akit már nem érdemes intenzív osztályra küldeni? Nagyon mást gondol erről az olasz és a holland egészségügy. Mennyit ér meg egy élet az államnak?

Siófok rendelt ötezer maszkot
az új rendelet betartatásához,
de akinek nincs, az akár sállal vagy kendővel is eltakarhatja majd a száját és az orrát.

Csecsemő is van a megbetegedettek között, lehetőleg ne cigivel és piával javítsunk a karanténhangulaton, készül az új eljárásrend is. Ez volt a keddi sajtótájékoztatón.

Az 59 éves beteg több krónikus betegséggel is küzdött. Emellett 492-re nőtt az igazoltan fertőzöttek száma itthon.

A bukovinai Szucsávában korábban egy kórházat is be kellett zárni: a romániai koronavírusosok negyede itteni.

Melyik magyar stadiont lehetne itthon a koronavírussal fertőzötteknek átalakítani? Szavazz a cikkben!

Néppárti EP-képviselő is aláírta az ezt szorgalmazó petíciót.

A hét kérdése

Őket üti meg a legjobban a koronavírus miatti leállás: te mivel segíted a fennmaradásukat? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Csatlakozz a csoportunkhoz, és vészeljük át együtt a karantént!

A járvány alatt a Lia Fit Facebook-oldalán viszonylag gyakran, esténként.

Minden este 8-kor az erkélyről vagy ablakból, amíg aktuális.

Minden hétköznap 14 órától az FM4-en. Hallgatható online!

Szeretnél komposztálni, kiskertben, netán a lakásodban vagy az erkélyen, de még nem mertél belevágni? Ápr. 6.

Ezt is szerettétek

Indul az Azonnali Trianon 100 podcastsorozata! Itt nem az a téma, hogy kinek fáj vagy nem fáj eléggé Trianon, hanem, hogy mi történt. Az első vendég Révész Tamás hadtörténész.

Pedig két nappal korábban kezdődött, mint a pesti, és még Kossuth Lajos is hatással volt rá.

„Szovjetológiának” tűnik Olaszországból a magyar kormány kommunikációja a koronavírusról – mondta a Helyzetben Stefano Bottoni magyar-olasz történész.

Hogyan hozta a sírból vissza esélyeit Joe Biden? Miért veszíthet akár tömegesen latinó szavazókat Bernie Sanders? Dörzsölheti-e a tenyerét Trump?

Meddig engedi elfajulni a bulit az MNB, és mikor szab gátat a gyenge forintnak? Lesz-e 350 forintos euró? Zsiday Viktor és Isztin Péter magyarázzák el.

A SME felvidéki magyar főszerkesztője, Balog Beáta a karrierjéről, a Kuciak-gyilkosság utáni szlovák médiáról és arról, milyen hatással volt a NER a határon túli magyarságra.

Kapcsolódó fájl:
   fájl letöltése

Twitter megosztás Google+ megosztás