Magyar rajongóival büszkélkedik Sargentini

Szerző: Fekő Ádám
2018.10.17. 06:57

Ha már a plakátokról is ő köszön vissza Magyarországon, az a minimum, hogy a közösségi médiában is tartsa a kapcsolatot az átlagemberekkel!

Magyar rajongóival büszkélkedik Sargentini

Talán maga Judith Sargentini sem gondolta volna, hogy egy nap akkora celebritás lesz valahol, mint Magyarországon, de a Magyarország ellen épp kedden indított hetes cikkes eljárást megelőző jelentés írója számára ez a nap is eljött.

Az Orbán Viktor és barátai visszatámadása miatt már a holland köztévében is magasra emelt Sargentini most már annyira érzi a rajongókkal való kommunikációt, hogy Facebookon lecserélte a borítóképét egy Budapesten készült fotóra, amin szépkorú emberek ülnek egy „köszönjük Sargentini" feliratú táblával. 

Mivel Magyarország kommentelő nemzet, alatt sokan hollandul hálálkodnak neki a jelentés miatt, mások viszont egyszerűen áruló libernyáknak hívnak mindenkit, aki örül a hetes cikkelynek. Ha szórakozni akarsz a magyar belvitán, kattints ide! 

Alább a legjobb ellenkommenteket gyűjtöttük össze!

Kedden az Európai Unió tanácsának soros elnöksége nevében az osztrák EU-ügyi miniszter ismertette, hogy fog kinézni az eljárás. Az unió alapszerződése azt írja elő a tanácsnak, hogy vizsgálja meg, az európai alapértékek, tehát a demokrácia, a jogállamiság, az egyenlőség rendszerszintű kockázatnak vannak-e kitéve Magyarországon. A vizsgálat közben meghallgatja a magyar kormány álláspontját.

FOTÓ: Bukovics Martin / Azonnali

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek