+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. október 17. szerda, 06:57
Ha már a plakátokról is ő köszön vissza Magyarországon, az a minimum, hogy a közösségi médiában is tartsa a kapcsolatot az átlagemberekkel!

Talán maga Judith Sargentini sem gondolta volna, hogy egy nap akkora celebritás lesz valahol, mint Magyarországon, de a Magyarország ellen épp kedden indított hetes cikkes eljárást megelőző jelentés írója számára ez a nap is eljött.

 

Az Orbán Viktor és barátai visszatámadása miatt már a holland köztévében is magasra emelt Sargentini most már annyira érzi a rajongókkal való kommunikációt, hogy Facebookon lecserélte a borítóképét egy Budapesten készült fotóra, amin szépkorú emberek ülnek egy „köszönjük Sargentini" feliratú táblával. 

 

 

Mivel Magyarország kommentelő nemzet, alatt sokan hollandul hálálkodnak neki a jelentés miatt, mások viszont egyszerűen áruló libernyáknak hívnak mindenkit, aki örül a hetes cikkelynek. Ha szórakozni akarsz a magyar belvitán, kattints ide! 

 

Alább a legjobb ellenkommenteket gyűjtöttük össze!

 

 

Kedden az Európai Unió tanácsának soros elnöksége nevében az osztrák EU-ügyi miniszter ismertette, hogy fog kinézni az eljárás. Az unió alapszerződése azt írja elő a tanácsnak, hogy vizsgálja meg, az európai alapértékek, tehát a demokrácia, a jogállamiság, az egyenlőség rendszerszintű kockázatnak vannak-e kitéve Magyarországon. A vizsgálat közben meghallgatja a magyar kormány álláspontját.

 

FOTÓ: Bukovics Martin / Azonnali

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Erdős Norbert és Tőkés László is megszavazta az orosz és kínai dezinformáció elleni bizottsági határozatot, az ex-LMP-s Meszerics el se ment szavazni.

Bosznia-Hercegovina évente több százezer eurót keres azzal, hogy pénzt kér az állampolgárságról való lemondásért a nyugatra vándorlóktól. Nem keveset.

A helyi ellenzék „félretette ideológiai ellentéteit”, és kezdeményezi: a kerületi önkormányzati cégek tagadják meg a törvény alkalmazását.

Az Amazon állítja: az általuk fejlesztett robot biztonsággal képes navigálni az utcán.

Nagyobb kockázata lehet az aszpirin szedése miatt kialakuló belső vérzésnek, mint amekkora eséllyel megelőzi a szív-
infarktust vagy a stroke-ot.

A hét kérdése

Elhunyt Andy Vajna filmproducer, milliárdos, filmbiztos, tévétulajdonos. Neked melyik a kedvenc filmed azok közül, amelyekhez köze volt?

Azért ide elnéznénk

Dé:Nash, Pe$tipatkány és LIL IOM január 24-én lépnek fel.

Milyen a vidék az egyik legjelentősebb magyar képzőművész szemével?
Január 24-én kiderül!

Végig lehet kóstolni az összes hazai furmintot! Február 7-én!

Világhírű természetfotósok képeit lehet megcsodálni február 16-án Budapesten.

Franz Grabmayr osztrák festő képeit állítják ki a régió legmenőbb múzeumában, március 10-ig!

Ezt is szerettétek

Beküldtünk egy igazi székelyt a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai közé a januári kormányellenes tüntetésen.

Mi az, amit nem lehet elvitatni Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől? Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt mindent elmond az Azonnalinak.

Az ellenzék azzal is vádolja, hogy orosz ügynök: a radikális, nem PiS-tag politikus a lengyel-fehérorosz kapcsolatok egyik legaktívabb támogatója.

Az Azonnali bemutatja a tényleges frontvonalakat és a heterogén szerb ellenzéket.

Twitter megosztás Google+ megosztás