Rágalominfót indít a Jobbik a fideszes médiának

Szerző: Hutter Marianna
2018.10.16. 19:44

A kormánypárti médiumok ezentúl csak és kizárólag „rágalominfókon” kérdezhetnek rá a Jobbikkal kapcsolatos „aljas hazugságokra”. Szerinted jó ötlet? Szavazz!

Rágalominfót indít a Jobbik a fideszes médiának

„Az elmúlt egy hónapban sokkal durvább, rendszerszintűbb lejáratás és támadás alatt vagyunk, mint április 8-át megelőzően” – erről beszélt Mirkóczki Ádám, a párt kommunikációs igazgatója egy jobbikos háttérbeszélgetésen kedden, amin az Azonnali is részt vett. A politikus azt mondja, hogy a fideszes sajtó már semmi mást nem csinál, mint minden egyes sajtóeseményüket széttrollkodja.

Ezért

mostantól a Jobbik sajtótájékoztatóin nem válaszolnak a kormánypárti újságírók olyan kérdéseire, amelyek a sajtótájékoztatók témáján kívül esnek. Cserébe „rágalominfót” indítanak az érintetteknek péntekenként,

ahol „az összes aljas hazugságról” szóló kérdést feltehetik nekik. A rágalominfókat mindig ketten fogják tartani, egy jobbikos szóvivő és egy országgyűlési képviselő.

Mirkóczki az Azonnali kérdésére elmondta, azért jobb ez a megoldás, mint a bojkott, mert a rágalmakra muszáj felelniük. Azt nem tudta megmondani, hogy üzeneteik mennyire fognak eljutni a kormánypárti szavazókhoz. Egyébként terveik szerint a rágalominfókat a Facebookon is fogják élőben közvetíteni.

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek