Puzsér is főpolgármester lenne. Szavaznád?

2018.10.11. 08:45

Azért indul, mert Budapest az otthona, „az ember pedig igényes az otthonára”.

Puzsér is főpolgármester lenne. Szavaznád?

Tarlós István hivatalossá vált újraindulása után tegnap este Puzsér Róbert is bejelentkezett a fővárosi főpolgármesteri posztra – írja az Index. A portálhoz eljuttatott közlemény szerint egy „Sétáló Budapest” névre keresztelt programot akar megvalósítani a HírTV korábbi műsorvezetője, mely keretében igyekszik majd „meggyőzni a budapestieket, hogy szavazzanak egy élhető és zöld Budapest víziójára”.

Indulását azzal indokolta, hogy Budapest az otthona, „az ember pedig igényes az otthonára”. A zöldpolitikát zászlajára tűző Puzsér rögtön szembe is helyezkedett a regnáló városvezetővel, mondván

„Tarlós István a vasbetonban, a robbanómotorban és természetesen az új Kádárban, Orbán Viktorban hisz.”

Puzsér Róbertet kerestük telefonon, hogy bővebben is meséljen politikai törekvéseiről, de cikkünk megjelenéséig nem sikerült elérnünk.

Molnár Zsolt, az MSZP országgyűlési képviselője az Azonnalinak adott interjújában nemrég arról beszélt, hogy a szocialisták hajlandóak lennének támogatni Puzsér Róbertet, ha egy ellenzéki előválasztáson ő győzedelmeskedne.

FOTÓ: Instagram / az_ember

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek