Véleményterror! Beszántotta a Facebook a Rajzoljunk faszt a Metropolba oldalt

Szerző: Fekő Ádám
2018.10.05. 16:51

2013 óta senkit nem zavart a töméntelen lőcs Facebookon, de a héten kiszúrta a Magyar Idők is a dolgot. Kiállnak-e vajon a Facebook ellen rendre balliberális véleményterrort kiáltók a művészi szabadság mellett?

Véleményterror! Beszántotta a Facebook a Rajzoljunk faszt a Metropolba oldalt

Ma reggel kaptuk a hírt, hogy bár 2013 óta működött, a Facebook törölte a Rajzoljunk faszt a Metropolba Facebook-oldalt, amiért az nem felelt meg a közösségi alapelveknek. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy

túl sokan jelentették őket az elmúlt napokban, ezért a Facebook kérdés nélkül törölte is az oldalt.

A két készítő koncepciója az volt, hogy szépen kidolgozott faszokat rajzoltak a Metropol, illetve az utódjává vált Lokál képeire: kapott ezekből Orbán Viktortól kezdve Soros Györgyön át random boltos nénikig mindenki.

A sztoriban nem is lenne semmi érdekes, ha nem pont hétfőn jelent volna meg egy interjúnk is velük a faszkészítés hogyanjáról,

ami olyan szépet ment, hogy még a Magyar Idők zsenijeinek is felkeltette a figyelmét, hogy micsoda alpári dolgokkal foglalkozunk itt ahelyett, hogy migránsokról hazudoznánk, az oldal jelentéseinek száma pedig ezek után kezdett nőni. 

Türelmesen várjuk, hogy a Facebook ellen állandó jelleggel balliberális véleményterrort kiáltó társaság kiáll-e a Rajzoljunk faszt a Metropolba stábja mellett, amiért elvették annak a 3000 embernek az örömét, akik jól szórakoztak néha egy újságba rajzolt faszon!

A művészek munkája szerencsére Instagramon még elérhető, gyorsan mentse le mindenki!

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek