+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Fekő Ádám
2018. október 1. hétfő, 12:47
A magyar nép két kedvenc vezetékneve már ebben a hónapban pályára léphet.

Hivatalos, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány behívta a magyar felmenőkkel rendelkező, de amúgy a német fociban szocializálódott Willi Orbant a magyar labdarúgó válogatottba. Erről így külön talán nem adnánk hírt, hisz nem vagyunk mi Nemzeti Sport, de a vicces véletleneken azért mi is szeretünk nevetni: a középső védő Willi Orban társa hátul valószínűleg a Dinamo Kijev játékosa, Kádár Tamás lesz.

 

És igen, ez azt jelenti, hogy a Orbán Viktor kedvenc sportjában már hivatalosan is összeáll az amúgy is sok párhuzamot mutató Kádár-Orban duó! 

 

Kétszeres U21-es német válogatott, 43 Bundesliga-meccsen játszott eddig az RB Leipzig színeiben, ahol amúgy a szintén válogatott Gulácsi Péter csapattársa. Orban videóüzenetben közölte, hogy mostantól magyar válogatott.

 

A válogatott október 12-én Görögország, 15-én pedig Észtország ellen játszik a Nemzetek Ligájában.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Már a képmegosztónál is belátták, rettentő káros a fiatalok testképére, ha az arcukba nyomják a pénzért megvásárolható szépülést.

Az Ireland Simpsons Fans csoport saját pártjának tényleg egy fánk lesz a logója, de amúgy nagyon úgy tűnik, nem egy új viccpárt lesz az ISF Party.

Százezer ember vonult végig New York pénzügyi negyedén, hogy aztán meghallgassa a svéd klímaaktivistát. Az Azonnali ott volt, és hoztunk nektek képeket!

Németország eddigi legnagyobb klímatüntetéseit rendezték ma meg. Az Azonnali ott volt, és megmutatja nektek a legjobb transzparenseket!

A Szabadságpárt gyorsan szeretne szalonképesebbé válni, hogy újra elfogadható koalíciós partner lehessen a Kurz-féle Néppárt számára.

A hét kérdése

A szélsőjobb által is oly sokat emlegetett európai életmód védelme névvel ellátott biztosi portfóliót sokan betámadták. Ha rajtad múlik, mire neveznéd át?

Azért ide elnéznénk

Ezen három dolog kombinációja lesz szeptember 27-29 között, naná, hogy Szentendrén.

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Neoliberálisok, posztmarxisták, populisták vagy konzervatívok legyenek? Schiffer és Lányi megmondja. Szeptember 27.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Újra az irodalom és könyvkultúra központja lesz négy napra a Várkert Bazár október 10-től.

Ezt is szerettétek

Mennyire kapják meg a mindennapi szexizmust azok a lányok, akik bevallottan azzal akarnak érvényesülni, hogy jól néznek ki?

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Kárpátaljáról viszont mentőt fizetnek a magyarok a határig, hogy eljussanak a rossznak tartott magyar egészségügybe. Mutatjuk, miért.

Mutatunk pár jó társasjátékot, amiben tényleg kell gondolkodni, és nem is feltétlenül a többiek kisemmizése vagy kiiktatása a cél. Azonnali-lista!

Twitter megosztás Google+ megosztás