Összeáll a Kádár-Orban védelem a magyar válogatottban!

Szerző: Fekő Ádám
2018.10.01. 12:47

A magyar nép két kedvenc vezetékneve már ebben a hónapban pályára léphet.

Összeáll a Kádár-Orban védelem a magyar válogatottban!

Hivatalos, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány behívta a magyar felmenőkkel rendelkező, de amúgy a német fociban szocializálódott Willi Orbant a magyar labdarúgó válogatottba. Erről így külön talán nem adnánk hírt, hisz nem vagyunk mi Nemzeti Sport, de a vicces véletleneken azért mi is szeretünk nevetni: a középső védő Willi Orban társa hátul valószínűleg a Dinamo Kijev játékosa, Kádár Tamás lesz.

És igen, ez azt jelenti, hogy a Orbán Viktor kedvenc sportjában már hivatalosan is összeáll az amúgy is sok párhuzamot mutató Kádár-Orban duó! 

Kétszeres U21-es német válogatott, 43 Bundesliga-meccsen játszott eddig az RB Leipzig színeiben, ahol amúgy a szintén válogatott Gulácsi Péter csapattársa. Orban videóüzenetben közölte, hogy mostantól magyar válogatott.

A válogatott október 12-én Görögország, 15-én pedig Észtország ellen játszik a Nemzetek Ligájában.

Fekő Ádám
Fekő Ádám Az Azonnali újságírója

Hétközben újságíró, hétvégén boldog ember. Akár ugyanabban a mondatban is szívesen okoskodik a magyar futball izgalmairól és a populizmus veszélyeiről, emellett nagyon szereti a szovjet jellegű épületeket.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek