+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Hutter Marianna
2018. szeptember 28. péntek, 08:43
Hanem az, hogy már megint mit és milyen áron sóznának a baleknak nézett vásárlókra. Bezzeg régen minden jobb volt!

Először is kezdjük azzal az arra érzékenyek kedvéért: oké, Magyarországon nincs is olyan, hogy halloween, itthon mindenszentek napja van. Ha viszont valaki mégis érdeklődne az angolszász kultúrkörben közkedvelt, beöltözősként elhíresült ünnep iránt vagy csak újabb bizonyítékot szeretne arra, hogy a világ megérett a pusztulásra, akkor annak jó hírrel tudunk szolgálni: már

 

influenszernek is lehet öltözni Halloweenra.

 

De nem is ez a legviccesebb, hanem mint a The Verge kiszúrta, egy amerikai cég gyakorlatilag egy egyszerű cicanadrágot és sportmelltartóként hirdetett topot árul influenszer-jelmezként. Mindezt teszi 59 dolláros áron, ami átváltva súrolja a 16 ezer forintot. Aki nem hiszi, itt nézheti meg az Urban Outfitters árukatalógusának vonatkozó részét.

 

 

Természetesen aki az influenszerek influenszere szeretne lenni, az kiegészítheti viseletét potom 16 dolláros platinaszőke parókával, egy 10 dolláros baseballsapkával vagy egy pár 70 dolláros tornacipővel.

 

Jó készülődést a legrémisztőbb ünnepre!

 

FOTÓ: Urban Outfitters

 

Van még itt cikk a témában:
comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Igazi reneszánsz ember a Fidesz polgármesterjelöltje, Dézsi Csaba András, de éppen a városi ügyekre maradt kevés ideje az elmúlt években.

Azóta megy a vita arról, hogy az olasz művész alkotása – azaz egy banán falraragasztása – művészetnek minősül-e.

Az angol Crystal Palace egészen egyedülálló módon próbálja segíteni a környék nehezebb sorsú lakosait, akik a szállás mellett reggelit is kapnak.

Tényleg Dézsi Csaba András kardiológus, önkormányzati képviselő lesz a Fidesz jelöltje.

A németek és a franciák nem támogatják különösebben a többi NATO-tagállam megvédését egy orosz támadás esetén, a britek és az USA viszont sokkal tettrekészebb egy új felmérés szerint.

Csak a két magyar többségű megyében csökken jelentősen a népességfogyás, Erdély többi régiójában viszont óriási a különbség a halálozások és az élveszületések száma között, mutatja ki egy friss statisztika.

A héten egy újabb civil jelölt jelentkezett be. Mutatjuk, ki.

A hét kérdése

Miközben Matolcsy György, a Párbeszéd, az LMP és a Momentum azon vitázik, jó vagy rossz lenne-e Magyarországnak az euró minél előbbi bevezetése, az Azonnali az olvasókhoz fordul: kell-e nektek magyar euró?

Azért ide elnéznénk

Nem is akárhol: a híres Pezsgőházban! December 7-én fél Közép-Európa ott lesz Baranya fővárosában!

Hogyan amerikanizálódtak a hazai ideológiai viták, a kampánytechnikák, a politikai intézményrendszer? Dec. 10.

Kifejezetten érdekesnek tűnő konferencia a budapesti Goethe Intézetben december 12-én.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás