Nem az a legdurvább, hogy már influenszernek is lehet öltözni halloweenra

Szerző: Hutter Marianna
2018.09.28. 08:43

Hanem az, hogy már megint mit és milyen áron sóznának a baleknak nézett vásárlókra. Bezzeg régen minden jobb volt!

Nem az a legdurvább, hogy már influenszernek is lehet öltözni halloweenra

Először is kezdjük azzal az arra érzékenyek kedvéért: oké, Magyarországon nincs is olyan, hogy halloween, itthon mindenszentek napja van. Ha viszont valaki mégis érdeklődne az angolszász kultúrkörben közkedvelt, beöltözősként elhíresült ünnep iránt vagy csak újabb bizonyítékot szeretne arra, hogy a világ megérett a pusztulásra, akkor annak jó hírrel tudunk szolgálni: már

influenszernek is lehet öltözni Halloweenra.

De nem is ez a legviccesebb, hanem mint a The Verge kiszúrta, egy amerikai cég gyakorlatilag egy egyszerű cicanadrágot és sportmelltartóként hirdetett topot árul influenszer-jelmezként. Mindezt teszi 59 dolláros áron, ami átváltva súrolja a 16 ezer forintot. Aki nem hiszi, itt nézheti meg az Urban Outfitters árukatalógusának vonatkozó részét.

Természetesen aki az influenszerek influenszere szeretne lenni, az kiegészítheti viseletét potom 16 dolláros platinaszőke parókával, egy 10 dolláros baseballsapkával vagy egy pár 70 dolláros tornacipővel.

Jó készülődést a legrémisztőbb ünnepre!

FOTÓ: Urban Outfitters

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek