Így még biztosan nem hallottad az amerikai himnuszt

2018.09.25. 09:10

Két percre megállt az élet a stadionban, amikor a hétéves Malea Emma belekezdett a himnuszba.

Így még biztosan nem hallottad az amerikai himnuszt

Amerikában nagy hagyománya van annak, hogy a különböző sportesemények előtt nem felvételről játsszák le a nemzeti himnuszt, hanem elénekeltetik egy sztárral, vagy éppen egy fiatal tehetséggel. Ez utóbbi történt a los angelesi StubHub Center pályáján, a Los Angeles Galaxy és a Seattle Sounders amerikai focicsapatok összecsapása előtt. 

A hétéves Malea Emma nem jött zavarba attól, hogy egy egész stadionnyi embernek kell énekelnie, ráadásul mindenfajta zenei kíséret nélkül. És az önbizalomra meg is van az oka:

az amerikai himnusz – amit egyébként technikailag nem olyan egyszerű jól kivitelezni – minden hangját tökéletesen eltalálta a kislány, aki egyébként az ének mellett modellkedik, táncol és több hangszeren is játszik.

A közönség mellett a Los Angeles Galaxyt is sikerült lenyűgöznie a fiatal énekesnek: a csapat Twitter-oldalán azzal a kommenttel osztotta meg a performanszot, hogy ez volt minden idők egyik legjobb nemzeti himnusza a StubHub stadionjában.

Malea Emma nyitóprodukciója alább tekinthető meg. 

NYITÓKÉP: Wikipedia

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek