Tállainak nem igazán tetszenek az EU-párti kommentek

2018.09.21. 18:35

A Momentum Mozgalom uniós zászlós emojikkal és Brüsszelnek hálálkodó hozzászólásokkal próbálta meghackelni az államtitkár útátadós Facebook-posztját. A fideszes politikus profiljának adminjai azonban résen voltak.

Tállainak nem igazán tetszenek az EU-párti kommentek

Tállai András Facebook-oldalán 5 órája osztottak meg egy bejegyzést, melyben a Pénzügyminisztérium államtitkára a dél-borsodi Négyes, Tiszabábolna, Tiszadorogma és Tiszavalk településeket összekötő 12,5 kilométer hosszan felújított útszakasz átadóján készült képekkel és pár sorral üzen a helyieknek a projekt sikeréről.

A mintegy 1,1 milliárd forintos beruházás a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, melyet az Európai Strukturális és Beruházási Alapok (ESIF) finonanszíroz.

A Momentum Mozgalomnak feltűnt, hogy a hasonló projektek átadóján magát előszeretettel diszponáló fideszes politikus nem igazán szokott szót ejteni arról, hogy a fejlesztésekre szánt források az Európai Uniótól származnak. A mozgalom aktivistái és politikusai ellepték Tállai Facebook-posztját és EU-zászlós emojikkal, köszönjük EU, köszönjük Brüsszel -kommentekkel igyekezetek felhívni a figyelmet az általuk visszásnak tartott helyzetre.

A Tállai András Facebook-oldalát kezelő adminok azonban villámgyorsasággal kezdték törölni a kommenteket és kitiltani a hozzászólókat, így jelenleg már egy sem látható ezek közül, de a momemtumosok még időben csináltak képernyőfelvételt, amit aztán meg is osztottak a közösségi oldalon.

FOTÓMONTÁZS: Bakodi Péter / Azonnali

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek