+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2018. szeptember 6. csütörtök, 10:40
Tényleg felújítják a furcsa denveri repteret, vagy az egész csak egy illuminátus összeesküvés?

Nem sok repülőtér mondhatja el magáról, hogy a terminálja előtt egy kék színű, ágaskodó, vörösen izzó szemű ló fogadja az utazókat. Az Egyesült Államok Colorado államában található Denver városának repterén (DIA) azonban ez csak az egyik furcsaság. A reptér kifutói felülnézetben sokak szerint egy horogkeresztet formálnak, a várókban található műalkotások totál furcsák, a reptér megépítése nem növelte a város reptéri kapacitását, ezért

 

sokan meg vannak győződve, hogy az illuminátusok, az Új Világrend hívei, vagy egyenesen a nácik építettek alá titkos földalatti épületeket.

 

 

A lényeg az, hogy a furcsa repteret most felújítják, ennek nyomán pedig kiderült, hogy a DIA vezetői pontosan tudják, milyen összeesküvés-elméletek vannak a reptérrel kapcsolatban. Egyrészt létrehoztak egy DEN Files nevű oldalt, ahol bemutatják ezeket, másrészt pedig kiraktak pár plakátot a reptér területére:

 

 

„Építkezés? Vagy elterelés?” – szól az első plakát. A másodikon a gyíkember mellett pedig azt a kérdést teszik fel, hogy mit építenek? Remek éttermeket és bárokat? Illuminátus főhadiszállást? Vagy csak átalakítják a gyíkemberek lakóhelyét? A harmadikon a kék lószobor lő lézersugarakat, a felirat pedig így hangzik:

 

„A világ legjobb repterét építjük? Vagy felkészülünk a világvégére?”

 

A negyediken pedig ez áll: „Hamarosan érkezik... A) Egy titkos portál az alvilágba; B) Gyorsabb biztonsági ellenőrzés; C) Még egy félreértett freskó.” Hogy milyenek voltak a repülőtér eddigi félreértett freskói? Például ilyen:

 

 

A denveri reptér is feltöltött pár fotót a Facebook-oldalára, például ezt:

 

 

Rögtön felmerül persze a kérdés:

 

mi lenne jobb módja az elterelésnek, ha tényleg titkos náci/illuminátus/gyíkember-bázis épül Denverben, mint pár vicces plakát?

 

Ugye? Máris nem olyan vicces a dolog!

 

NYITÓKÉP: Imgur, a freskó Mark Frauenfelder Flickr-fiókján volt meg, a plakátokat pedig itt találtuk

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

És mit kéne csinálniuk Orbánéknak, hogy teljes joggal visszavegyék őket? Videó!

​A román miniszterelnök ennél egyértelműbben nem is távolodhatott volna el névrokonától, tapsot kapott ezért az EPP zágrábi kongresszusán.

Egy új tanulmány szerint az elektromágneses mezőknek kitett méhek lassabban tanulnak és agresszívebbek is saját fajtársaikkal szemben.

A színész tökéletesíteni akarta a hörgését egy csatajelenethez, így aztán nem restellte egy profi metálénekes segítségét kérni.

Persze ez nem lesz egyszerű feladat, hiszen ebbe a cseh kormánynak is bele kéne mennie a dologba. A belügyminiszter pedig nem tűnik túl nyitottnak.

A Néppárt új elnöke harcolna az illiberális tendenciák ellen, és szeretné, ha január végéig döntés lenne a Fideszről a pártcsaládban.

A hét kérdése

Azt a sütit keressük, amihez reggelenként ugyanúgy tud lattét inni egy budai vállalkozó, mint odapörkölt feketét egy békéscsabai varrónő. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Kinek kell Paks2? Akadályozza-e az áttérést a megújulókra? Lehet-e gazdaságos? Létezik-e ellátásbiztonság atomenergia nélkül? November 22-én.

És mindegyiktől lehet kóstolni! Ráadásul Budapesten! És még finomak is a borok. Nov. 23.

Fantasztikusirodalmi találkozó november 30-án!

Jávor Benedekkel, Stumpf Andrással és Bajomi-Lázár Péterrel december 12-ig.

November 22-től egészen december 15-ig a PIM-ben!

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás