+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2018. szeptember 6. csütörtök, 10:40
Tényleg felújítják a furcsa denveri repteret, vagy az egész csak egy illuminátus összeesküvés?

Nem sok repülőtér mondhatja el magáról, hogy a terminálja előtt egy kék színű, ágaskodó, vörösen izzó szemű ló fogadja az utazókat. Az Egyesült Államok Colorado államában található Denver városának repterén (DIA) azonban ez csak az egyik furcsaság. A reptér kifutói felülnézetben sokak szerint egy horogkeresztet formálnak, a várókban található műalkotások totál furcsák, a reptér megépítése nem növelte a város reptéri kapacitását, ezért

 

sokan meg vannak győződve, hogy az illuminátusok, az Új Világrend hívei, vagy egyenesen a nácik építettek alá titkos földalatti épületeket.

 

 

A lényeg az, hogy a furcsa repteret most felújítják, ennek nyomán pedig kiderült, hogy a DIA vezetői pontosan tudják, milyen összeesküvés-elméletek vannak a reptérrel kapcsolatban. Egyrészt létrehoztak egy DEN Files nevű oldalt, ahol bemutatják ezeket, másrészt pedig kiraktak pár plakátot a reptér területére:

 

 

„Építkezés? Vagy elterelés?” – szól az első plakát. A másodikon a gyíkember mellett pedig azt a kérdést teszik fel, hogy mit építenek? Remek éttermeket és bárokat? Illuminátus főhadiszállást? Vagy csak átalakítják a gyíkemberek lakóhelyét? A harmadikon a kék lószobor lő lézersugarakat, a felirat pedig így hangzik:

 

„A világ legjobb repterét építjük? Vagy felkészülünk a világvégére?”

 

A negyediken pedig ez áll: „Hamarosan érkezik... A) Egy titkos portál az alvilágba; B) Gyorsabb biztonsági ellenőrzés; C) Még egy félreértett freskó.” Hogy milyenek voltak a repülőtér eddigi félreértett freskói? Például ilyen:

 

 

A denveri reptér is feltöltött pár fotót a Facebook-oldalára, például ezt:

 

 

Rögtön felmerül persze a kérdés:

 

mi lenne jobb módja az elterelésnek, ha tényleg titkos náci/illuminátus/gyíkember-bázis épül Denverben, mint pár vicces plakát?

 

Ugye? Máris nem olyan vicces a dolog!

 

NYITÓKÉP: Imgur, a freskó Mark Frauenfelder Flickr-fiókján volt meg, a plakátokat pedig itt találtuk

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Legalábbis annál, mint amit eredetileg beismertek: a statisztikai hivatal teljesen új adatokat közöl erről a most kiadott jelentésében.

A tömeg az elhallgatott járványhelyzettel, a rossz egészségüggyel és az autoriter politikával elégedetlen; széljobbosok viszont újságírókra támadtak.

Aleksandar Vučić szerb elnök pedig úgy reagált a tüntetésekre: ha az ellenzék változást akar, akkor vagy nyerjék meg a választásokat vagy öljék meg őt.

Belgrádban folytatódnak a rendszerellenes tiltakozások: a tüntetők „a vírus és a rezsim áldozataiért“ imádkoznak.

Az EU nem egy bankautomata olyan tagállamok számára, akik figyelmen kívül hagyják az alapvető szabályokat, írták a néppárti EP-képviselők.

A fából készült alkotást július 4-én, az amerikai függetlenség napján gyújtották fel.

A jobbközép Andrej Plenković annyira egyértelmű győzelmet aratott, hogy nem szorul rá egyetlen nagyobb pártra se koalíciós partnerként. Csak a kisebbségekre, lényegében.

A hét kérdése

Vége a parlamenti szezonnak, vége a járvány durvábbik részének, és már rendeleti kormányzásra való felhatalmazása sincs Orbánnak, ideje hát megnézni, profitált-e ebből bármelyik párt. Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Hogyan kéne támogatni a válság és az automatizáció miatt munkájukat veszített embereket? A Friedrich Ebert Stiftung és az Új Egyenlőség online rendezvénye. Július 9.

Mi köti össze Kozma Lajost, a fényképész házát és Nagy Imrét? Mi volt Karády Katalin Amerikából való hazatérésének titokban tartott feltétele és mi köze ennek a Rózsadombhoz? Kultúrtörténeti séta július 11-én.

Három borásztehetség, bor, bogrács, vezetett kóstoló, dűlőtúra. Mád, július 11.

Duda vs. Trzaskowski: a párharcot többek közt Pál Benedek, az Azonnali szerzője is értékeli július 14-én délután!

Az egyik legszebb pincesoron nyit ki a Planina borház július 31-én este. Vigyázat, sokac temperamentum + jó borok!

Ezt is szerettétek

A sugárzástól nem kell félnünk, nem úgy a környezeti károktól és a privátszféránk szűkülésétől.

Milyen lehet elindulni egy olyan ország választásán, ahol az egyik ellenzéki vezető szerint „minden kibaszott rossz”?

Donald Trump annyira rosszul kezelte a koronavírus-járványt, hogy azt már a Fox News sem hagyja szó nélkül. Hatással lehetett ez a George Floyd halálát követő tüntetésekre és az elszabaduló indulatokra?

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Mi áll Klaus Johannis román államelnök magyarellenes kirohanása mögött? Podcast.

Akár az egészségügynek, akár a gazdaságnak akarnak kedvezni a politikusok, katasztrofális következményekbe futnak bele.

Twitter megosztás Google+ megosztás