+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Pintér Bence
2018. szeptember 6. csütörtök, 10:40
Tényleg felújítják a furcsa denveri repteret, vagy az egész csak egy illuminátus összeesküvés?

Nem sok repülőtér mondhatja el magáról, hogy a terminálja előtt egy kék színű, ágaskodó, vörösen izzó szemű ló fogadja az utazókat. Az Egyesült Államok Colorado államában található Denver városának repterén (DIA) azonban ez csak az egyik furcsaság. A reptér kifutói felülnézetben sokak szerint egy horogkeresztet formálnak, a várókban található műalkotások totál furcsák, a reptér megépítése nem növelte a város reptéri kapacitását, ezért

 

sokan meg vannak győződve, hogy az illuminátusok, az Új Világrend hívei, vagy egyenesen a nácik építettek alá titkos földalatti épületeket.

 

 

A lényeg az, hogy a furcsa repteret most felújítják, ennek nyomán pedig kiderült, hogy a DIA vezetői pontosan tudják, milyen összeesküvés-elméletek vannak a reptérrel kapcsolatban. Egyrészt létrehoztak egy DEN Files nevű oldalt, ahol bemutatják ezeket, másrészt pedig kiraktak pár plakátot a reptér területére:

 

 

„Építkezés? Vagy elterelés?” – szól az első plakát. A másodikon a gyíkember mellett pedig azt a kérdést teszik fel, hogy mit építenek? Remek éttermeket és bárokat? Illuminátus főhadiszállást? Vagy csak átalakítják a gyíkemberek lakóhelyét? A harmadikon a kék lószobor lő lézersugarakat, a felirat pedig így hangzik:

 

„A világ legjobb repterét építjük? Vagy felkészülünk a világvégére?”

 

A negyediken pedig ez áll: „Hamarosan érkezik... A) Egy titkos portál az alvilágba; B) Gyorsabb biztonsági ellenőrzés; C) Még egy félreértett freskó.” Hogy milyenek voltak a repülőtér eddigi félreértett freskói? Például ilyen:

 

 

A denveri reptér is feltöltött pár fotót a Facebook-oldalára, például ezt:

 

 

Rögtön felmerül persze a kérdés:

 

mi lenne jobb módja az elterelésnek, ha tényleg titkos náci/illuminátus/gyíkember-bázis épül Denverben, mint pár vicces plakát?

 

Ugye? Máris nem olyan vicces a dolog!

 

NYITÓKÉP: Imgur, a freskó Mark Frauenfelder Flickr-fiókján volt meg, a plakátokat pedig itt találtuk

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Migránsozott-e Varga Judit? Megúszhat-e Magyarország bármit is azután, hogy Timmermanstól elveszik a jogállamiság-portfóliót? Nagyon bizalmasak az infók, de elmondjuk, amit tudni lehet.

Még a Wikileaks-alapító Julian Assange adatai is kiszivárogtak, miután korábban menedékjogot kapott a dél-amerikai országtól.

Ha Trócsányi megbukna az EP-meghallgatáson, és a kormány a helyére egy másik fideszes EP-képviselőt jelölne, azt a momentumosok nem szavaznák meg – mondta Fekete-Győr.

Megszüntette volna a Madrid központjába behajtó autókat büntető intézkedést a város jobboldali polgármestere, civilek szerint emiatt sokat romlott nyáron a levegőminőség.

Több utcát is letakarítottak állítólag a Csarnoknegyedben szombaton, legalábbis ezzel dicsekszik a VIII. kerületi önkormányzat. Mutatjuk, mennyi látszik belőle most.

A hét kérdése

Megjelent a nyomtatott Mandiner, de mellette van még Magyar Hang, Figyelő, Demokrata, és sok minden más is. Te melyikre rabolsz rá az újságosnál? Ez a hét
kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Kőváry Zoltán pszichológus válaszol a kérdésekre szeptember 19-én este.

Közlekedéstörténet minden mennyiségben szeptember
21-én, szombaton!

Milyen volt az erdélyi Magyar Autonóm Tartomány? Szeptember 27-én a Kutatók éjszakáján szó lesz róla.

Neoliberálisok, posztmarxisták, populisták vagy konzervatívok legyenek? Schiffer és Lányi megmondja. Szeptember 27.

Szeptember 28-án végig lehet kóstolni egy csomó gőzgombócot. Mellé koncertek.

Ezt is szerettétek

Ha már elkezdődött a tanév, itt az ideje kitombolni magunkat!

Kik azok, akikről első ránézésre nem mondaná meg az ember, hogy hosszú évek óta fideszesek? Összeszedtük!

Ugyan az ország nagy részében összefog az ellenzék, de ez nem jött össze Mosonmagyaróváron.

Összeszedtünk pár fideszest, akik vidéki létükre mégis befutottak karriert a fővárosban!

Twitter megosztás Google+ megosztás