Vágó Gábor chaten magyarázza el, miért ült be a Hír TV-be

Szerző: Bukovics Martin
2018.09.05. 18:53

Vágó Gábor LMP-s politikus is feltűnt az ismét bevallottan kormánypárti Hír TV Szabadfogás című műsorában. Az Azonnali chatinterjúban tudakolta meg, mégis miért tesz ilyet egy rendszerkritikus aktivista.

Vágó Gábor chaten magyarázza el, miért ült be a Hír TV-be

Az Azonnali írta meg először, hogy Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője lett a Szabadfogás műsorvezetője a Hír TV-n. A műsort a csatorna egy darabig szüneteltette, miután augusztus elején visszavette az irányítást a korábbi, kormányközeli vezetés. A Szabadfogás korábbi arcai a Magyar Hang hetilap Facebook-oldalán folytatták a műsort Kötöttfogás néven.

Az újakat pedig ma mutatta be a Hír TV a Facebookon: Dézsy Zoltán, Herényi Károly, Jurák Kata, Kukorelly Endre, Pesty László és Vágó Gábor lesznek Huth társai szerda este kilenctől. Vagyis rögtön három politikus is ott ül a stúdióban: Herényi Károly MDF-es színekben volt politikus, Kukorelly pedig LMP-s színekben országgyűlési képviselő, a közös bennük az, hogy az aktív politizálástól azóta mindketten visszavonultak.

Nem úgy Vágó Gábor.

Az LMP-s politikust az Azonnali ezért arról kérdezte Facebook-chaten, mit keres a műsorban.

Szerdán este 9-től lehet tehát nézni többek közt Vágót a Hír TV-n.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek