Műsorvezető lesz Huth Gergely a Hír TV-n

Szerző: Hutter Marianna
2018.08.28. 15:55

Dévényi Istvánt váltja a Szabadfogás élén a Pesti Srácok főszerkesztője.

Műsorvezető lesz Huth Gergely a Hír TV-n

Huth Gergely, a Pesti Srácok főszerkesztője lesz a Szabadfogás című műsor vezetője a Hír TV-n – értesült az Azonnali több forrásból. A műsort azóta szünetelteti a csatorna, hogy augusztus elején visszavette az irányítást a korábbi, kormányközeli vezetés. Azt, hogy a Szabadfogást új vendégekkel újraindítja a Hír TV, Szikszai Péter vezérigazgató-helyettes jelentette be egy a Mandinernek adott interjúban hétfőn. 

A csatorna kormánykritikus periódusa alatt Dévényi István, az azóta megszűnt Heti Válasz újságírója vezette a Szabadfogást. Dévényi a kényszerszünetet követően sem mondott le a vitaműsorról, azt „Kötöttfogás” néven a Magyar Hang Facebook-oldalán folytatta.

Az Azonnali úgy tudja, hogy Huth Gergely neve felmerült a Hír TV Magyarország élőben című műsora kapcsán is, ugyanis ő fogja helyettesíteni a napokban a szabadságon lévő Farkas Krisztina műsorvezetőt. 

Hutter Marianna
Hutter Marianna az Azonnali újságírója

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek