+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
Szerző: Kiss Brigi
2018. augusztus 12. vasárnap, 22:57
Reggel még nem volt biztos a győzelmében, de úgy gondolta, hogy ha nyer, a mostaninál nagyobb különbséggel fog. Ennek ellenére elégedett az eredménnyel – mondta el az Azonnalinak a fideszes Farkas Attila, Pásztó új polgármestere.

Ha hihetünk az egyelőre még nem hivatalos végeredménynek, akkor Farkas Attila, a Fidesz jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást Pásztón. Farkas 1888 voksot kapott, míg a regnáló polgármester, a függetlenként induló Dömsödi Gábor 1782-t.

 

A két pásztói polgármesterjelölt között tehát mindössze 106 szavazat döntött.

 

Megkérdeztük Farkas Attilát, hogy számított-e ilyen szoros eredményre, vagy szorosabb lett-e, mint előzetesen várta volna. A fideszes politikus az Azonnalinak elmondta: valóban szorosabb lett, mint várta. Farkas reggel nem volt teljesen biztos abban, hogy megnyeri a választást, viszont ha már nyer, akkor úgy számolt, hogy picivel jobb eredményt ér el. „De tökéletes így is, én elégedett vagyok ezzel” – tette hozzá. 

 

Miért nem volt biztos a győzelmében? – kérdeztünk vissza, mire a fideszes politikus kifejtette: nem szabad elbizakodottnak lenni. Szerinte kicsit nagyképűnek tűnt volna, ha reggel úgy gondolja, hogy tutira megnyeri a választást. Mindenesetre ha volt is benne bizonytalanság, mégis sikert várt, legalábbis az Azonnali vasárnap délelőtti kérdésére ezt válaszolta

 

A fideszes politikus elmondta: Dömsödi Gábor még nem gratulált neki, de nem lepődne meg azon, ha ez később sem történne meg, mivel elmondása szerint Dömsödi tavasszal sem gratulált a megválasztott fideszes országgyűlési képviselőnek.

 

Farkas Attila leszögezte azt is, hogy 2019-ben, azaz a jövő évi önkormányzati választáson újra indul majd a pásztói polgármesteri székért.

 

Próbáltuk telefonon hívni Dömsödi Gábort is, de egyelőre nem sikerült elérnünk.

 

A többi, Pásztóval kapcsolatos anyagunkat itt olvashatjátok.

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Pedig az ortodox egyházfő pár hete még arról beszélt, az okostelefonok szolgaságba döntik felhasználóikat, és elhozhatják az Antikrisztust.

Nem látod át, hogy pontosan mi is lesz most szombaton? Tüntetés, sztrájk, vagy útlezárás? Netán mindegyik? Elmondjuk, jelen állás szerint hogyan alakul a hétvége!

Csak a képviselők egyharmada szavazott bizalmat Svédország eddigi leggyengébb kormányának, de a radikális jobboldalt sikerült kiszorítani.

Hiába kérték ki ausztriai állampolgárok a róluk szóló személyes adatokat az óriáscégektől, nem kaptak meg minden lényegi információt – állítja egy adatvédelemmel foglalkozó szervezet.

Ha a Twitter androidos alkalmazását használod, és megváltoztattad a fiókodhoz tartozó e-mail-címet 2014 novembere és 2019 januárja között, van egy rossz hírünk.

A hét kérdése

A rabszolgatörvény nyomán sztrájkban gondolkoznak a szakszervezetek. Neked mi lenne az utolsó csepp a pohárban? Szavazz!

Azért ide elnéznénk

Január 20-án Karácsony Gergely és Horváth Csaba csapnak össze az ellenzéki főpolgármesteri előválasztás keretein belül!

Dé:Nash, Pe$tipatkány és LIL IOM január 24-én lépnek fel.

Milyen a vidék az egyik legjelentősebb magyar képzőművész szemével?
Január 24-én kiderül!

Végig lehet kóstolni az összes hazai furmintot! Február 7-én!

Világhírű természetfotósok képeit lehet megcsodálni február 16-án Budapesten.

Ezt is szerettétek

Szerinte nyolc és fél éve úgy kéne viselkednie az ellenzéknek a parlamentben, ahogyan azt a rabszolgatörvénynél tette.

Mi az, ami miatt megdicsérné Lázár Jánost, és mi az, ami miatt csak őrá tud gondolni?

Kell-e tőle félni, és eléggé félünk-e tőle már most?

Elmagyarázzuk, ki hogyan ferdíti el a túlóratörvényt, és mi is
az igazság valójában!

Twitter megosztás Google+ megosztás