+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. augusztus 6. hétfő, 12:35
Manfred Weber szerint hard brexit lesz, ha minden így folytatódik. De ki kövesse a briteket? Szavazz!

Egyre valószínűbb, hogy nem lesz semmiféle megállapodás Nagy-Britannia és az Európai Unió között a 2019-es tavaszi brexit előtt, fogalmazott Manfred Weber, az Európai Néppárt EP-beli frakcióvezetője az RND német lapcsaládnak adott interjújában. A bajor politikus szerint a brit kormány lehetetlent kér: May-ék azt szeretnék, ha továbbra is zavartalanul folyna a szabadkereskedelem köztük és az unió országai között, ám a bankszektor ebből kimaradna.

 

Az EU szerint ez puszta mazsolázgatás, ráadásul ellentmond a közös piac szabályainak.

 

Az Azonnali nemrég Manchesterben kérdezte végig a briteket, megbánták-e már, hogy a kilépésre szavazott az ország. Volt, aki még nem is hallott a brexitről, és olyan is, aki megbánta. A videónkból az is kiderül, hogy ellenszenvből, önös érdekből vagy szimpátiából tennék ki Magyarországot, Franciaországot vagy épp Írországot az unióból.

 

Most pedig rajtad a sor: te kit raknál ki az EU-ból?

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az oxfordi születésű, majd 2014-ben az Iszlám Államhoz csatlakozó férfinak szülein kívül a pástétomok, a Doctor Who-epizódok és a brit élet kényelme hiányoznak a legjobban.

Vlagyimir Putyinnak főleg a rap műfajával van problémája, ami felett szerinte – ha megállítani lehetetlen – akkor át kell
venni az irányítást.

Közös nyilatkozatot írtak a határon túli vezetőkkel: közösen lépnek fel a magyarságért. A vajdasági és a kárpátaljai magyarok már szavazhatnak az idei EP-választáson.

Képviselőik a lelkiismeretük szerint szavaznak Kövesiről, mert szerintük ez nem politikai kérdés, mondta Kelemen Hunor az Azonnalinak.

Az elit tagjai Oroszországban is előszeretettel törnek babérokra sportvezetőként, gazdasági vagy épp politikai karrierjük mellett.

A hét kérdése

Minden mentességet és segítséget megkap Budapesten az egykori KGST-bank, a Nemzetközi Beruházási Bank. Mit adjanak cserébe ezért?

Azért ide elnéznénk

Ki dönti el, hogy mi a tudás? Erről is szó lesz február 22-én.

Milyen a furmint, ha balaton-felvidéki? Kóstold végig őket a február 22-23-i hétvégén!

Készült egy film az 1989-2018 közötti Magyarországról. Bemutató február 27-én!

Kóstold végig a legjobb badacsonyi borokat Budapesten, március 9-én, szombaton!

A branding hatásait járják körül magyar alkotók Pozsony egyik legmenőbb kiállítóterében, a Kunsthalléban, április 14-ig!

Ezt is szerettétek

Lassan egy éve, hogy a független Márki-Zay Péter vezeti polgármesterként a várost, Lázár János hátországát. Körülnéztünk ott. Videó!

Arra kértük az MTA mellett tüntető tudósokat, hogy foglalják össze: ugyan mire jó az embereknek a bölcselkedés?

Miért kormányoz együtt az EU-párti Öt Csillag Mozgalom Olaszországban az unió gyengítésén munkálkodó Matteo Salvinivel? Interjú az EP-ből!

Milyen lesz a kontinens, amikor százéves lesz a világ legsikeresebb utópisztikus projektje? Mondjátok el ti az Azonnali novellapályázatán!

Twitter megosztás Google+ megosztás