Még csinálják a holnapi adást a Hír TV-sek

2018.08.01. 11:13

A bezárt Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt.-től érkezik a Hír TV új vezérigazgatója, a csatorna érdemi vezetését pedig Liszkay Gáborra bízta Nyerges Zsolt. Mivel a dolgozók sorsával kapcsolatban eddig semmi konkrétum nem hangzott el, így még készítik a holnapi adást.

Még csinálják a holnapi adást a Hír TV-sek

Egyelőre csak a személyi változásokat jelentették be a Hír TV állományi gyűlésén, ami már véget is ért. Az Azonnali úgy tudja, Nyerges Zsolt tulajdonos arról beszélt: a csatorna helyzete stabil, a tévé tovább működik és a jövője biztosított.

Leszögezte: ő maga sosem foglalkozott a médiával és ezen a jövőben sem szeretne változtatni, így a tulajdonosi szerepvállalásnál jobban nem fog jobban beleszólni a csatorna munkájába.

Emiatt Liszkay Gábort kérte meg, hogy legyen a médiatanácsadója és szakmai szempontból irányítsa a csatorna működését. Ezt a felkérést Liszkay el is fogadta.

A Hír TV új vezérigazgatója a szektoron kívülről érkező Répásy Bálint lesz, aki szintén beszélt a dolgozók előtt. Répásy elsődleges feladata saját bevallása szerint a vállalat működési folyamatainak átvizsgálása lesz, ez elsősorban a pénzügyeket fogja érinteni. Répásy egyik vezérigazgató-helyettese Korda Judit lesz, aki a napi működéssel kapcsolatos feladatokban fogja segíteni, míg a másik Szikszai Péter, aki a tartalomfejlesztésért felel. Mind Korda, mind pedig Szikszai részt vettek az Orbán-Simicska harc kirobbanása előtti Hír TV működtetésében.

Répásy korábban a bezárt Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt-nél dolgozott.

Az értekezletet követően az egyik résztvevő úgy fogalmazott az Azonnalinak: miután a dolgozók sorsával kapcsolatban eddig konkrétum nem hangzott el, így még készítik a holnapi adást. 

NYITÓKÉP: Hír TV FB

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek