Kisberk még nem tudja, hová mennek, de az N1TV működik tovább

2018.08.01. 10:56

A Jobbik tévéjét működtető alapítvány szerint az N1TV működik tovább, a megbízott főszerkesztő Lánczi Richárd lett. Kisberk Szabolcs szerint vállalhatatlan volt, ami a Jobbik holdudvarában folyt az utóbbi időszakban, ezért álltak fel.

Kisberk még nem tudja, hová mennek, de az N1TV működik tovább

Szerda reggel egy videóban jelentette be az N1TV három munkatársa, Kisberk Szabolcs, Magyar Klára és Szilvási Péter, hogy otthagyják a televíziót. A Jobbik televízióját működtető Kiegyensúlyozott Médiáért Alapítvány szerint azonban

a csatorna működik tovább.

„Több munkatársunk a mai napon váratlanul jelezte, hogy távoznának hazánk első számú webtelevíziójának kötelékéből, ennek ellenére a televízió működni fog továbbra is. Az N1TV élére megbízott főszerkesztőnek Lánczi Richárdot eddigi szerkesztőt neveztük ki, az új munkatársakat hamarosan bemutatjuk” – írták.

Kisberk: Még nem tudjuk, hová megyünk

Sikerült elérnünk telefonon Kisberk Szabolcsot, az N1TV volt főszerkesztőjét. Elmondása szerint nem azért álltak fel, mert valahonnan ajánlatot kaptak, egyszerűen csak nem értettek egyet azzal, ami a Jobbik körül folyt az elmúlt időszakban.

„Nem véletlenül mondjuk a videóban, hogy nekünk tiszta a kezünk” – mondta.

Ennél részletesebben azonban nem akart beszélni semmiről a volt főszerkesztő.

Kérdésünkre megerősítette, hogy nem kaptak ajánlatot az átszerveződő Hír TV új gazdáitól, illetve nem is Toroczkai László Mi Hazánk nevű mozgalmához fognak átmenni.

Annyit azért Kisberk elismert, hogy a párt tisztújítása szerinte rendkívül botrányos volt, ez is közrejátszott a döntésükben. Arról még semmit sem tudott mondani, hogy hova mennek.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek