Vagy Dömsödinek, vagy a képviselő-testületnek mennie kell Pásztón

2018.07.18. 17:03

Nagy fejlődés előtt áll Pásztó, állítja a polgármester. Kérdés azonban, hogy ki arathatja le az elmúlt évek munkájának gyümölcsét. A fideszes többségű képviselő-testület ugyanis kihátrált Dömsödi Gábor polgármester mögül, így egy hónap múlva időközi választást tartanak a településen. Az Azonnali riportja a nógrádi kisvárosból.

Augusztus 12-én időközi önkormányzati választást tartanak Pásztón, miután a képviselő-testület feloszlatta magát. Szerintük nem lehetett együtt dolgozni Dömsödi Gábor polgármesterrel, a polgármester szerint viszont ez az utolsó pillanat, amikor még könnyen meg tudnak szabadulni tőle, mert nagy fejlődés előtt áll a város, és azután már nem lehet elvitatni a munkáját.

Egy dologban mind Dömsödi, mind az ellene a Fidesz színeiben induló Farkas Attila, mind az általunk megkérdezett pásztóiak egyetértenek: ez a felállás megbukott, előrelépést csak az hozhat, ha Dömsödi mellett egy vele inkább egyetértő képviselő-testület áll, vagy a kormánypárti képviselő-testület adja a polgármestert.

Az Azonnali stábja ellátogatott Pásztóra,

ahol tehát az országos politikában tett LMP-s kalandja után ismét függetlenként, pár ellenzéki párt támogatásával indul újra a polgármesterségért a volt tévés Dömsödi, miközben mindkét ellenfelét a lemondott képviselő-testület tagjai adják. Mi ment félre Pásztón, és mit gondol minderről az utca embere?

Elmentünk a Nógrád megyei településre, és körbekérdeztünk.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek