Felülbírálta a Kutyapárt sajtóosztálya a Kutyapárt alelnökét

2018.07.13. 15:22

Felcsúton lesz összefogás: a Magyar Kétfarkú Kutya Párt tárgyalásokat folytat a Magyar Szocialista Kutyapárttal, a Lehet Más A Kutyapárttal és Jobbik Kutyapárttal is. Az űrközpontot pedig nem húsz méterrel arrébb vinnék, hanem építenének egy másik terminált is a faluba.

Felülbírálta a Kutyapárt sajtóosztálya a Kutyapárt alelnökét

Múlt héten az Azonnali megkereste a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot, mivel a párt támogatja az augusztusban esedékes felcsúti időközi polgármesterválasztáson induló egyik Mészáros Lászlót – azt, amelyiket nem a Fidesz támogatja, és amelyik nem Mészáros Lőrinc testvére.

Ezt hittük legalábbis eddig.

Kérdéseinkre a a hét elején először Victora Zsolt, a párt alelnöke válaszolt, aki a választási bizottsághoz hasonlóan egyértelműen két Mészáros Lászlót különböztetett meg. Időközben azonban befutott a párt sajtóosztályának válasza, egészen pontosan az „MKKP A Sajtóosztálytól A Második Ajtó Balra” válaszolt a kérdéseinkre,

amely válaszokban több ponton is ellentmondtak a párt alelnökének, illetve saját maguknak.

 

+++

Bizonyára kellemetlen, hogy éppen egy hasonló nevú jelöltet indít Felcsúton a Fidesz-KDNP is. Mit tesznek azért, hogy a felcsútiak meg tudják különböztetni egymástól az önök jelöltjét, illetve a fideszes jelöltet?

Igen, ez valóban kellemetlen. De talán még kellemetlenebb lett volna, ha csak egy jelölt indul Felcsúton, nem igazán lenne a demokrácia diadala. Nos, Mészáros Laci mindig kutyás pólóban megy Felcsútra, hogy felismerjék, és ha az alpolgármester ebben is utánozni kezdi, a tervek szerint szakállt növeszt majd.

Patafizikai értelemben van-e egyáltalán különbség a két jelölt között?

Nincsen.

Egyébként létezik is olyan bolygó, ahol a légköri viszonyok és a piros fű miatt pontosan ugyanúgy is néznek ki.

A jelölt függetlenként indul, a Kutyapárt támogatásával. Várható, hogy más pártok is csatlakoznak, lesz összefogás?

Igen, tárgyalásokat folytatunk a Magyar Szocialista Kutyapárttal, a Lehet Más A Kutyapárttal, és egy konzervatív szövetséges is a láthatáron van, a Jobbik Kutyapárt. A Momentán Kutyapárttal pedig mindig is kiegyensúlyozott volt a viszonyunk. Én az ön helyében megkérdezném azt is, hogy miért indul függetlenként, ha egyszer MKKP-s, de erre sajnos nem áll módunkban válaszolni.

Ha nyer az önök Mészáros Lászlója, megépül a felcsúti űrközpont? Milyen tervei vannak a jelöltnek?

Hiába vezeti félre a kormánysajtó az embereket, az igazság az, hogy a Felcsúti Űrközpont már tavaly megépült. Természetesen semmi sem lehet tökéletes, többen panaszkodtak a faluban, hogy a házuktól akár 500 métert is kell gyalogolniuk, hogy eljussanak az űrállomásra. Ezért megépítjük a falu másik végén a B terminált.

A jövedelmeket mindenféleképpen racionalizálnánk. Felcsúton a legmagasabb az egy főre eső jövedelem átlaga, mégis rengeteg szegény emberrel találkoztunk ott. Augusztus tizenkettedike után ez változni fog.

A felcsútiak összes bevételét egy nagy kalapba helyezzük, majd egyenlő arányban szétosztjuk köztük.

Felméréseink szerint ezt a tervünket 1811 helyi támogatja, egy nem.

A stadiont meghosszabbítjuk a kisvasútig, a kisvasutat Kelenföldig, csökkentjük a rezsit és elfoglaljuk New Yorkot. Mészáros László mindemellett meg fogja akadályozni, hogy Mészáros László illegális bevándorlókat telepítsen Felcsútra.

Basky fog kampányolni a jelölt mellett?


Ha úgy alakul, akkor még akár az is lehet. Tegyük hozzá egyébként, hogy ezzel ugye maga Orbán Viktor is kiállna a jelöltünk mellett, hisz órákon át állt modellt Baskynak, hogy ő lefesthesse.

NYITÓKÉP: MKKP Facebook

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek