Söröznél Vona Gáborral? Csak jól kell tippelned!

Szerző: Katona Mariann
2018.07.10. 08:36

Profinak érzed magad a focivébé eredményeinek megtippelésében? Ha igazán jó vagy, most akár Vona Gáborral is nyerhetsz egy sörözést. Már ha ennyire ráérsz.

Söröznél Vona Gáborral? Csak jól kell tippelned!

Ha a hazai politikától vissza is vonult Vona Gábor, az Oroszországban zajló futball világbajnokság kapcsán azért megnyilvánult. Sőt, nemcsak azt árulta el, hogy kinek szurkol, még tippversenyt is hirdetett. Gyurcsány Ferencnél jóval szerényebb módon, Messenger-applikáció nélkül.

A Jobbik korábbi elnöke a Facebookon osztotta meg, hogy magyar csapat híján a hasonló tornákon az argentinoknak és a horvátoknak szurkol, utóbbi csapat pedig eddig várakozáson felül teljesített. Bár aggodalmát is kifejezte, hiszen szerdán az angolokkal játszanak a döntőbe jutásért, márpedig „a fiatal angol csapat nagyon nehéz ellenfél”.

Vona Gábor tippje az 1:1 a rendes játékidőben.

Egyúttal felajánlotta, hogy akik eltalálják a horvát-angol meccs rendes játékidő alatti végeredményét, azok közül kisorsol valakit, aki a vendége lesz egy jó sörözésre. Mondjuk a volt pártelnök inkább bort iszik majd.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek