Pont a választás hetében szórta ki Józsefváros a fideszes alpolgármester tájékoztatóját

2018.07.05. 19:05

Újabb furcsaságra hívta fel a figyelmet egyik olvasónk a józsefvárosi időközire készülő fideszes jelölt szórólapján. Ráadásul ez nem az első alkalom.

Pont a választás hetében szórta ki Józsefváros a fideszes alpolgármester tájékoztatóját

Nyilvánvalóan véletlen egybeesés csupán, de a most vasárnapi józsefvárosi időközi polgármester-választás fideszes jelöltje éppen ezt a hetet találta a legalkalmasabbnak arra, hogy alpolgármesterként a kerület közbiztonságának javulását hirdesse szórólapjain.

A hangsúly itt azon van, hogy Sára Botond nem a választás egyik jelöltjeként, hanem a kerület jelenlegi alpolgármesterként tájékoztat. Vagyis, a színtiszta kampányanyagként is értelmezhető kis tájékoztató lényegében az önkormányzat neve alatt fut. Ráadásul a helyiek postaládáiba is közérdekű információként dobták be, az önkormányzat pecsétjével.

Sára Botond egyébként nem bízta a véletlenre, szórólapján két körzeti megbízott képe is látható az elérhetőségükkel együtt, részletesen, pontokba szedve felsorolva, hogy kihez milyen ügyben lehet fordulni.

Az egyetlen szóval sem derül ki, hogy vasárnap a kerületben polgármestert választanak, ráadásul ő maga a Fidesz jelöltje az ellenzék által támogatott Győri Péterrel szemben. Csak azt fejti ki, hogy évek óta dolgoznak a biztonság javításán, de persze van még feladat.

Sára arra külön felhívta a lakosság figyelmét, hogy a migrációval, illegális bevándorlással kapcsolatos ügyekben is van kit keresni Józsefvárosban.

Sára Botond szórólapjai kapcsán nem ez az első probléma. Az Azonnali a napokban számolt be arról, hogy egyik kampányanyagán civilek biztosítják a támogatásukról – a bökkenő csak az, hogy az érintettek egy része erről nem is tudott.

CÍMLAPKÉP: Sára Botond / Facebook

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek