És neked mi a politikai értékrended?

2018.06.28. 07:51

Orbán? Merkel? Trump? A régi Orbán? Ez a teszt nem pártokat akar ajánlani neked, hanem csak azt mondja meg, válaszaid alapján milyen a politikai értékrended. És hogy az mely politikuséhoz áll közel.

És neked mi a politikai értékrended?

Pártválasztós teszt rengeteg van, a választások előtt mi is bemutattunk közülük néhányat. Az Új Egyenlőség új tesztje viszont elsősorban nem azt akarja megmondani, hogy programja alapján melyik párt áll hozzád a legközelebb, hanem hogy a 29 kérdésre adott válaszaid alapján hol helyezkedsz el a politikai értékrendek koordinátarendszerében,

vagyis mennyire vagy gazdaságilag jobboldali vagy baloldal, illetve a nyitott, vagy inkább a zárt társadalmat támogatod-e jobban.

A teszt végén kiderül, hogy a két tengelyen elfoglalt helyed alapján hogyan írható le leginkább a politikai nézeted. De meg tudod nézni azt is, hogy a te értékrendedhez képest hol helyezkednek el a koordináta-rendszerben a magyarországi parlamenti pártok, ismert külföldi politikusok és volt magyar miniszterelnökök. Tudjátok: a kétféle Orbán, Medgyessy Péter, Emmanuel Macron, Angela Merkel vagy Donald Trump.

A néhány perc alatt kitölthető tesztet ide kattintva tudjátok elérni.

FOTÓ: Pixabay.com

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek