A Kétfarkú a nap legnagyobb trollja

Szalai Szabolcs

Szerző:
Szalai Szabolcs

2018.05.08. 17:54

Az ország leghosszabb nevű országgyűlési képviselőjelöltjét adta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt az idei választáson, de az egyik legnagyobb trollját is.

A Kétfarkú a nap legnagyobb trollja

Történt ugyanis, hogy Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia, az MKKP szombathelyi jelöltje társaival felutazott Budapestre a parlament alakuló ülésére, hogy tüntessen az új fideszes kormány ellen, amikor is a Kossuth téren megpillantotta Lázár Jánost.


A pillanatot az egykori képviselőjelölt megörökítette Facebook-oldalán, úgy posztolta ki a fotót a telivigyor Lázár Jánossal, hogy „megkérdezte, merre van a tüntetés" a kormánypárti politikustól.

Azt nem tudjuk, hogy a parlament sármőre (Lázár a Vona után maradt űrt úgy pótolta, hogy ő is szakállat növesztett) végül elárulta-e a kétfarkús politikustársának, hogy merre van a tüntetés, de egy biztos: ez az egyetlen megmosolyogtató dolog történt a mai napon, köszi Petra!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek