Az LMP köszönetet mond Schiffernek

2018.05.07. 10:28

Köszönik, sajnálják, sok sikert kívánnak. Az LMP reagált Schiffer kilépésére.

Az LMP köszönetet mond Schiffernek

Hétfő reggel Schiffer András, az LMP egyik alapítója és korábbi társelnöke bejelentette, hogy kilép a pártból, amellyel az utóbbi időben már nem tudott azonosulni. Hogy mi lesz ezután az LMP-vel, arról egyelőre csak találgatni tudunk, a párt mindenesetre küldött az Azonnalinak egy közleményt, amelyben Schiffer kilépésére reagálnak. 

Először is a párt köszönetét fejezi ki Schiffer Andrásnak, mivel

„nélküle ez a párt nem jött volna létre, és ma nem létezne. Ő rakta le a ökopolitika alapjait Magyarországon, és az ő munkája is kellett ahhoz, hogy az LMP ma a régió legerősebb zöldpártja” 

– írják. Ez a megjegyzés azért is érdekes, mert Schiffer a választás után az Azonnalinak adott interjúban pont arra panaszkodott, hogy az LMP-ből 2017 szeptemberében hetek alatt eltűnt a rendszerkritikus zöld tartalom. 

Az LMP rövid közleménye sajnálkozással zárul: Schiffer kilépését sajnálattal veszik tudomásul, és sok sikert kívánnak neki a továbbiakban is.

FOTÓ: LMP Facebook

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek