Gulyás Gergely viheti tovább a kormányinfót

2018.04.24. 13:06

Bár a kormány összetétele még nem végleges, az ATV úgy értesült: a kormányinfókat Gulyás Gergely tarthatja a jövőben.

Gulyás Gergely viheti tovább a kormányinfót

Lázár János nem lesz tagja a következő Orbán-kormánynak, ezt a távozó kancelláriaminiszter maga jelentette be múlt hét pénteken a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott interjújában. Itt egyébként üzent is utódjának, amikor azt mondta: „Én 112 Kormányinfót tartottam. Hajrá!” Hogy ki lesz az új kancelláriaminiszter, azt még nem tudni, de arról már vannak pletykák, hogy ki viheti tovább a kormányinfókat.

Az ATV mindig jól értesült, a kormányinfókon is központi szerepet betöltő főmunkatársa ugyanis úgy tudja:

legközelebb már Gulyás Gergely, az előző ciklus végén a Fidesz frakcióját vezető fiatal politikus állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón.

Vele „új szín, új hang” jelenhet meg – írja a portál. Ami valószínűleg tényleg így lesz, hiszen Gulyás Gergely eléggé más habitusú és stílusú ember, mint Lázár János.

Gulyástól azért nem lesz teljesen idegen ez a szerep, hiszen amúgy is ő az egyik leggyakrabban nyilvános szereplést, illetve vitát vállaló fideszes politikus, frakcióvezetőként pedig ő tartotta a kormányinfóhoz hasonló frakcióinfókat – igaz azokat nem közvetítette egyszerre több tévécsatorna –, tehát gyakorlati tapasztalata is van az ilyen nagyobb volumenű sajtótájékoztatókban. 

Az Azonnali egyébként rendszeres résztvevője volt a kormányinfóknak, ahol mindig kérdeztünk is. A kormányinfókról szóló cikkeinket itt lehet elolvasni.

NYITÓKÉP: MTI / Soós Lajos

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek