+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. április 24. kedd, 13:06
Bár a kormány összetétele még nem végleges, az ATV úgy értesült: a kormányinfókat Gulyás Gergely tarthatja a jövőben.

Lázár János nem lesz tagja a következő Orbán-kormánynak, ezt a távozó kancelláriaminiszter maga jelentette be múlt hét pénteken a hódmezővásárhelyi Rádió 7-nek adott interjújában. Itt egyébként üzent is utódjának, amikor azt mondta: „Én 112 Kormányinfót tartottam. Hajrá!” Hogy ki lesz az új kancelláriaminiszter, azt még nem tudni, de arról már vannak pletykák, hogy ki viheti tovább a kormányinfókat.

 

Az ATV mindig jól értesült, a kormányinfókon is központi szerepet betöltő főmunkatársa ugyanis úgy tudja:

 

legközelebb már Gulyás Gergely, az előző ciklus végén a Fidesz frakcióját vezető fiatal politikus állhat a mikrofon mögött a megújult kormányinfón.

 

Vele „új szín, új hang” jelenhet meg – írja a portál. Ami valószínűleg tényleg így lesz, hiszen Gulyás Gergely eléggé más habitusú és stílusú ember, mint Lázár János.

 

Gulyástól azért nem lesz teljesen idegen ez a szerep, hiszen amúgy is ő az egyik leggyakrabban nyilvános szereplést, illetve vitát vállaló fideszes politikus, frakcióvezetőként pedig ő tartotta a kormányinfóhoz hasonló frakcióinfókat – igaz azokat nem közvetítette egyszerre több tévécsatorna –, tehát gyakorlati tapasztalata is van az ilyen nagyobb volumenű sajtótájékoztatókban. 

 

Az Azonnali egyébként rendszeres résztvevője volt a kormányinfóknak, ahol mindig kérdeztünk is. A kormányinfókról szóló cikkeinket itt lehet elolvasni.

 

NYITÓKÉP: MTI / Soós Lajos

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

Az egykori olasz kormányfő a szardíniai választási kampányban nemi életével is szórakoztatta a főleg idős hölgyekből álló hallgatóságát.

Bencsik Jánostól azt is megkérdeztük, hogy beáll-e a Jobbik Puzsér Róbert mögé, és hány kerületet nyer a párt az önkormányzati választáson.

Simicska Lajos Mészáros Lőrinccé vénült tíz év alatt, Jennifer Aniston meg Iggy Poppá. A román elnök száját meg pont elhagyta egy köszönés.

A black metál egyik kultzenekara 2018-ban még csak pár koncertre állt össze, de úgy döntöttek, hogy lemezen is folytatják az összeborulást.

Két nagy nemzetközi sporteseményt is rendeznek az országban hamarosan, így a nagy boltok inkább korlátozták magukat a külföldi látogatók nyugalma érdekében.

A hét kérdése

Elhunyt Andy Vajna filmproducer, milliárdos, filmbiztos, tévétulajdonos. Neked melyik a kedvenc filmed azok közül, amelyekhez köze volt?

Azért ide elnéznénk

Dé:Nash, Pe$tipatkány és LIL IOM január 24-én lépnek fel.

Milyen a vidék az egyik legjelentősebb magyar képzőművész szemével?
Január 24-én kiderül!

Végig lehet kóstolni az összes hazai furmintot! Február 7-én!

Világhírű természetfotósok képeit lehet megcsodálni február 16-án Budapesten.

Franz Grabmayr osztrák festő képeit állítják ki a régió legmenőbb múzeumában, március 10-ig!

Ezt is szerettétek

Beküldtünk egy igazi székelyt a Demokratikus Koalíció szimpatizánsai közé a januári kormányellenes tüntetésen.

Mi az, amit nem lehet elvitatni Orbán Viktortól és Gyurcsány Ferenctől? Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt mindent elmond az Azonnalinak.

Az ellenzék azzal is vádolja, hogy orosz ügynök: a radikális, nem PiS-tag politikus a lengyel-fehérorosz kapcsolatok egyik legaktívabb támogatója.

Az Azonnali bemutatja a tényleges frontvonalakat és a heterogén szerb ellenzéket.

Twitter megosztás Google+ megosztás