Kérem, hogy a készülő Sorosbérenc-listára felvenni szíveskedjenek

Ésik Sándor

Szerző:
Ésik Sándor

2018.04.13. 10:30

Nem azért, mert a nemzet ellensége vagyok. Épp ellenkezőleg, hazaszerető magyar ember vagyok. Éppúgy, mint a listára felvett emberek nagy része.

„Tisztelt Szerkesztőség!

Alulírott dr. Ésik Sándor ügyvéd kérem, hogy a készülő Sorosbérenc-listára felvenni szíveskedjenek.

Kijelentem, hogy Soros Györgytől vagy bármilyen, általa támogatott szervezettől vagy személytől, soha egy fillér támogatást nem kaptam, megbízásukból munkát nem végeztem.

Azért szeretnék mégis rajta lenni a listán, mert úgy gondolom, hogy ha egy nyilvánvalóan a kormány támogatásával működő orgánum, elkezdi ideológiai, vallási, származási vagy bármely más alapon listázni az állampolgárokat, mint a nemzet ellenségeit, ott a helyem.

Nem azért, mert a nemzet ellensége vagyok. Épp ellenkezőleg, hazaszerető magyar ember vagyok. Éppúgy, mint a listára felvett emberek nagy része.

Meggyőződésem, hogy a listázás csak az 1944-ben vagy épp 1951-ben tapasztalt sajnálatos eseménysorozatokhoz tud vezetni. De csak akkor, ha az emberek úgy gondolkodnak, hogy megúszták, hogy ők pont nincsenek rajta a listán. Mert előbb-utóbb mindenki rákerül, Önök közül is lesz, aki a listán végzi, ez bárkinek, aki olvasott a Szovjetunió történelméről (és nem felejtette el, mit olvasott, mint az Önök tulajdonos-főnöke) világos lehet.

Ha muszlimokat listáznának, oda is jelentkeznék. Ha kommunistákat, zsidókat, horthystákat, svábokat vagy kulákokat, oda is.

Erre a listára ugyanis addig kell jelentkezni, amíg ilyen rövid. Mert amikor már hosszú, és nem önkéntesektől, karhatalom is jár hozzá.

Üdvözlettel:

dr. Ésik Sándor, LLM, MBA
ügyvéd”

Elég csak a nevet átírni.

A poszt a Diétás Magyar Múzsa FB-oldalán is megjelent, lájkoljátok ott is!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek