Ne legyél hazaáruló, menj el szavazni!

2018.04.05. 10:55

Aki nem megy el szavazni április 8-án, fogja be a száját a következő négy évben, üzeni a Diétás Magyar Múzsa kampányfilmjében Ésik Sándor. Szerinte egyértelmű a vasárnapi program: szavazás, fagyizás.

Ne legyél hazaáruló, menj el szavazni!

Mozgósító kampányfilmmel jelentkezett az Azonnalin rendszeresen publikáló Diétás Magyar Múzsát szerkesztő Ésik Sándor!

A tízperces vlog célja, hogy minél több embert meggyőzzön arról, hogy elmenjen szavazni, és amennyiben a néző kormányváltást szeretne, a legesélyesebb ellenzéki jelöltre húzza be az ikszet. Hiszen sehol sem áll tökéletes politikusokból a mezőny: legyen szó akár Németországról, az Egyesült Államokról, Angliáról vagy Izraelről, befogott orral a legkisebb rosszra kell szavazni. Így lett francia elnök Macronból is.

Aki most nem megy el szavazni, fogja be a száját. Nem akarom hallgatni, hogy rinyál mindenki, hogy így rossz meg úgy rossz, de amikor meg választás van, nem megy el szavazni. El kell menni!

Illetve:

Szarok a jelöltek? Igen, nagyon szarok. Nem beszélnek egymással? Nem beszélnek egymással. A mi dolgunk az, hogy rendet tegyünk közöttük. Amíg tudunk jobbat választani, tegyük meg.

Aki nem megy el szavazni, hazaáruló, zárul a videó. Itt nézhető végig:

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek