+++ MIBEN FEJLŐDJÜNK, MIRŐL ÍRJUNK? MONDD EL A VÉLEMÉNYEDET AZ AZONNALIRÓL! +++
2018. április 3. kedd, 17:13
Összefésültek és egységesítettek minden eddigi erről keringő civil listát. Itt vannak a legesélyesebb ellenzéki jelöltek.

Április 8-án választ az ország: az elmúlt hetekben civil szereplők külön-külön megfogalmazták a maguk javaslatait a nyilvánosságban arról, hogy milyen ellenzéki stratégiával lehet leginkább esély a kormány megbuktatására. A közbeszédet hetek óta tematizáló taktikai szavazás, illetve koordinált jelöltállítás fogalmai azoknak csoportoknak és magánszemélyeknek köszönhetően kerültek a középpontba, akik

 

idejekorán felismerték az Orbán-kormány demokratikus megdöntésének egyedüli lehetséges módját ebben a választási rendszerben.

 

Bár a szereplők részletkérdésekben különböző álláspontokat, és még inkább különböző világnézetet vallnak, két dologban mégis egyetértenek: minél magasabb részvétel kell a választáson (vagyis mindenkinek el kell mennie szavazni), illetve hogy listán a szíve szerint, egyéniben pedig lehetőségeihez mérten az esélyes jelöltet támogatva kell szavaznia a kormányváltásban érdekelt polgároknak.

 

Ezek a csoportok és magánszemélyek kedden egyesítették ajánlásaikat.

 

A közös listát a rendszervaltas2018.hu oldalon lehet megnézni.

 

Irányítószám megadása után ez az oldal szintén elárulja, ki a legesélyesebb a körzetedben.

 

FOTÓ: Geoindex.hu

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A születésétől siket Lee Duck-hee-ben senki sem hitt, amikor profi teniszkarriert álmodott magának. Ő az első siket, aki ATP-teniszmeccset nyert.

Négy fordulót kellett várni, hogy valakinek igazán szemet szúrjon a magyar lakosságú 16 ezres délvidéki város szurkolótábora.

A brit miniszterelnök szerint a kötelező vámhatár sérti az országa szuverenitását, és inkább modern technológia használatával oldaná meg.

Francia kollégájához látogatott az orosz elnök: a két vezető oda-odaszúrt egymásnak, Putyin a sárgamellényes tüntetések miatt kritizálta Macront.

Most éppen „bébi-Trumpnak” nevezte az olasz belügyminisztert az amerikai filmsztár. Meg odaszúrt egyet többek között a magyar kormánynak is.

A hét kérdése

Egy 34 millió forintos adakozás még bőven nem elég, de nekünk van pár ötletünk arra, hogy mivel lágyíthatná meg Tiborcz szeretett nemzetünk szívét!

Azért ide elnéznénk

A lassú élet ideálja mentén alkotó értékteremtők bemutatkozása a Balaton-felvidéken augusztus 18-án.

Ha a tűzijáték helyett inkább angol metalcore-ra csapatnád, augusztus 20-án a Dürerben a helyed. Vendég: Inhale Me.

Figyelemfelhívó bringatúra Budapestről Szentendrére augusztus 24-én délelőtt.

Gellért Ádám ad elő a Clio Intézet estjén szeptember 4-én.

Tokaj-Hegyalja legszebb falujában szeptember 13-án végig lehet kóstolni a helyi borászatok legjobb borait.

Ezt is szerettétek

Mire elég, ha Zuzana Čaputová elnök azt mondja magyarul, hogy köszönöm? Jarábik Balázs felvidéki elemző elmagyarázza.

A Coca-Cola ugyanolyan politikai termék, mint a Fidesz. Kár, hogy az előbbinek a magyar ellenzék is bedőlt, írja Techet Péter.

A véleménybuborékok ártanak jobban a demokráciának, vagy pártízezer „hülye” szavazó?

Az Azonnali birtokába kerültek a 2018-as szerződéseik: volt, ahol a kutatási pénznek nevezett összegből focipályát újítottak fel. Hogy mi?! Tényfeltárás!

Twitter megosztás Google+ megosztás