Legendás kampányfilmjét törölték, de máris új videóval jelentkezett Drotár Adrienn

2018.03.31. 18:29

Már nem elérhető Drotár Adrienn legendássá vált kampányvideója, készült viszont egy új, ugyanúgy a kilencvenes évekre hajazó bemutatkozó videó róla, amelyből kiderül az is, vajon lebontaná-e a határkerítést a hajdúszoboszlói polihisztor. A videó végén az Új Magyar Front elnöke a teljes magyar médiának üzenve leszögezte: ők nem kamuk, hanem egy valódi mozgalom.

Legendás kampányfilmjét törölték, de máris új videóval jelentkezett Drotár Adrienn

Még nincs egy hete, hogy felfedeztük a Hajdúszoboszló Televíziónak adott szürreális interjújával országos hírnévre szert tevő Drotár Adrienn kampányvideóját, amit azonnal az idei kampány legjobbjának ítéltünk kilencvenes éveket idéző hangulata miatt. A videó aztán végigfutott a magyar sajtón, de sajnos már nem elérhető. Hogy pártja mikor tüntette el, pontosan nem tudjuk. Csütörtökön még elérhető volt. 

Bár a kampányfilmtől érzékeny búcsút kell vennünk, egyáltalán nem maradtunk Drotár Adrienn-videó nélkül. Felkerült ugyanis egy új bemutatkozó kisfilm a fogtechnikával, ingatlanközvetítéssel és taxizással foglalkozó hajdúszoboszlói vállalkozóról, ami ezúttal is totális kilencvenes évek érzést közvetít a 4:3-as képaránnyal, a fakó, kis felbontású képekkel, a vágásoknál alkalmazott áttűnésekkel, na meg a háttérzenékkel. 

Drotárt a videóban pártja, az Új Magyar Front elnöke faggatja, és többek között a migrációról is megkérdezi, így kiderül, hogy a hajdúszoboszlói polihisztor hölgy sem bontaná le a határkerítést.

A bónusz viszont a videó végén jön, ahol maga a pártelnök üzent a nézőknek és „Magyarország összes médiájának”, hogy sem a párt, sem Drotár Adrienn jelöltsége „nem kamu”, őket nem kérte fel senki a zavarkeltésre, az Új Magyar Front pedig „egy valóságos és tenni akaró emberekből álló” mozgalom.

Na de jöjjön akkor az új Drotár-videó: 

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek