Drotár Adrienn bemutatja: az idei választás legjobb kampányfilmje

2018.03.25. 21:15

A szürreális interjújával híressé vált Drotár Adrienn egy új (kamu)párt színeiben vágott neki a választásnak. Most végre elkészült a kampányfilmje is! Ha szeretnél látni egy kilencvenes éveket idéző kampányvideót, akkor ezt ne hagyd ki!

Drotár Adrienn bemutatja: az idei választás legjobb kampányfilmje

A Hajdúszoboszló Televíziónak adott szürreális interjújával országos hírnévre szert tevő Drotár Adrienn már otthagyta korábbi pártját, a Magyar Gazdák és Polgárok Pártját. Ám a politizálásról nem mondott le teljesen a taxizásban, ingatlanközvetítésben és fogtechnikában is penge hölgy. Idén egy szintén kamugyanús párt, az Új Magyar Front jelöltjeként indul a választáson Hajdú-Bihar megye 5. számú, Hajdúszoboszló központú választókerületében. 

És már kampányfilmje is van. Nem is akármilyen!

Már csak az a kérdés, hogy vajon Drotár videóját már legalább húsz évvel ezelőtt megcsinálta a videózással amatőr szinten foglalkozó szomszéd srác, és csak most került elő a padlásról, vagy direkt játszik rá a vidéki választók nosztalgia-érzéseire? 

Hajdú-Bihar megye 5. számú választókerületében egyébként 25 jelölt indul. A Fidesz-KDNP Bodó Sándort, az MSZP-Párbeszéd Dede Tamást, a Jobbik Rigán Istvánt, míg az LMP Radics Pétert indítja. A Márki-Zay Péter és számos civil által indított rendszervaltas2018.hu szerint itt a jobbikos induló az esélyes ellenzéki jelölt.

De jöjjön már végre a videó!

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek