+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. március 25. vasárnap, 21:15
A szürreális interjújával híressé vált Drotár Adrienn egy új (kamu)párt színeiben vágott neki a választásnak. Most végre elkészült a kampányfilmje is! Ha szeretnél látni egy kilencvenes éveket idéző kampányvideót, akkor ezt ne hagyd ki!

A Hajdúszoboszló Televíziónak adott szürreális interjújával országos hírnévre szert tevő Drotár Adrienn már otthagyta korábbi pártját, a Magyar Gazdák és Polgárok Pártját. Ám a politizálásról nem mondott le teljesen a taxizásban, ingatlanközvetítésben és fogtechnikában is penge hölgy. Idén egy szintén kamugyanús párt, az Új Magyar Front jelöltjeként indul a választáson Hajdú-Bihar megye 5. számú, Hajdúszoboszló központú választókerületében. 

 

És már kampányfilmje is van. Nem is akármilyen!

 

Már csak az a kérdés, hogy vajon Drotár videóját már legalább húsz évvel ezelőtt megcsinálta a videózással amatőr szinten foglalkozó szomszéd srác, és csak most került elő a padlásról, vagy direkt játszik rá a vidéki választók nosztalgia-érzéseire? 

 

Hajdú-Bihar megye 5. számú választókerületében egyébként 25 jelölt indul. A Fidesz-KDNP Bodó Sándort, az MSZP-Párbeszéd Dede Tamást, a Jobbik Rigán Istvánt, míg az LMP Radics Pétert indítja. A Márki-Zay Péter és számos civil által indított rendszervaltas2018.hu szerint itt a jobbikos induló az esélyes ellenzéki jelölt.

 

De jöjjön már végre a videó!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A hatóságok már meg is kezdték az ellenzéki „panaszkodók” letartóztatását.

A szélsőjobboldali AfD is rácsatlakozott a németeknél is beindult emlékezetpolitikai vitára: szemeteszsákokkal csomagoltak egy Marx-szobrot.

Vladimir Bleszkebnyij tagadja a Szovjetunió megszűnését, és magát is szovjet állampolgárnak vallja, az orosz hatóságokat pedig nem tartja legitimnek.

Úgy tűnik, hajlunk a miniszterelnök javaslatára, és idén inkább Magyarországot fedezzük fel. A balatoni foglalások száma is nagyot nőtt még az elmúlt évihez képest is.

Ingyen adunk húsz lélegeztetőgépet a Türk Tanács egyik oszlopos tagjának.

Több mint bruttó 7,5 milliárdot költött a kormány az elmúlt négy évben nemzeti konzultációkról? Melyik volt a legdrágább közülük? Ez is kiderül a Miniszterelnöki Kabinetiroda által közölt összesítésből.

Több ellenzéki pártnak sem tetszett, hogy a Fidesz feltételeket szabna a közös uniós hitelfelvétel támogatásához. De miért nem szavazott akkor erről a DK, az MSZP, a Párbeszéd és az LMP sem? Megkérdeztük.

A hét kérdése

Jól összezavarta az idei vakációszezont a koronavírus, de aki akar, az bel- és külföldre is elég sok helyre tud utazni. És te merre mész idén nyáron? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Ehhez a nyárhoz épp illik!

A legintelligensebb magyar DJ újra toporgást rendez Budapesten júlis 18-án.

Kis koncertek lehetnek, például Entrópia Architektúra is!

Az egyik fideszes, a másik nem különösebben: Békés Márton vs Pető Péter.

Minden háztartás kedvenc lázadójáról lesz szó.

Ezt is szerettétek

Miért tüntetnek a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói és oktatói? Mit mond a megválasztott, de a kormány által kinevezett rektor? És a politika? Körbejártuk.

Vajon a francia helyhatósági választásokon meglepő győzelmeket arató zöldeket meddig repítheti a siker?

A sugárzástól nem kell félnünk, nem úgy a környezeti károktól és a privátszféránk szűkülésétől.

Milyen lehet elindulni egy olyan ország választásán, ahol az egyik ellenzéki vezető szerint „minden kibaszott rossz”?

Donald Trump annyira rosszul kezelte a koronavírus-járványt, hogy azt már a Fox News sem hagyja szó nélkül. Hatással lehetett ez a George Floyd halálát követő tüntetésekre és az elszabaduló indulatokra?

Járvány utáni munkaerőpiaci körkép a Helyzetben.

Sepsiszentgyörgy polgármestere, Antal Árpád szerint nem igaz, hogy a székelyek még nem értek meg az önállóságra. Podcast!

Twitter megosztás Google+ megosztás