+++ Kérj egy Reggeli feketét! Heti háromszor küldjük neked. Nem linkgyűjtemény: olvasmány. +++
2018. március 25. vasárnap, 21:15
A szürreális interjújával híressé vált Drotár Adrienn egy új (kamu)párt színeiben vágott neki a választásnak. Most végre elkészült a kampányfilmje is! Ha szeretnél látni egy kilencvenes éveket idéző kampányvideót, akkor ezt ne hagyd ki!

A Hajdúszoboszló Televíziónak adott szürreális interjújával országos hírnévre szert tevő Drotár Adrienn már otthagyta korábbi pártját, a Magyar Gazdák és Polgárok Pártját. Ám a politizálásról nem mondott le teljesen a taxizásban, ingatlanközvetítésben és fogtechnikában is penge hölgy. Idén egy szintén kamugyanús párt, az Új Magyar Front jelöltjeként indul a választáson Hajdú-Bihar megye 5. számú, Hajdúszoboszló központú választókerületében. 

 

És már kampányfilmje is van. Nem is akármilyen!

 

Már csak az a kérdés, hogy vajon Drotár videóját már legalább húsz évvel ezelőtt megcsinálta a videózással amatőr szinten foglalkozó szomszéd srác, és csak most került elő a padlásról, vagy direkt játszik rá a vidéki választók nosztalgia-érzéseire? 

 

Hajdú-Bihar megye 5. számú választókerületében egyébként 25 jelölt indul. A Fidesz-KDNP Bodó Sándort, az MSZP-Párbeszéd Dede Tamást, a Jobbik Rigán Istvánt, míg az LMP Radics Pétert indítja. A Márki-Zay Péter és számos civil által indított rendszervaltas2018.hu szerint itt a jobbikos induló az esélyes ellenzéki jelölt.

 

De jöjjön már végre a videó!

 

comments powered by Disqus
Hírszolgáltatás

A volt Munkáspárt-tag, Corbyn-szövetséges Ken Livingstone szerint a „zsidó szavazatok nem segítettek” a párt esélyein.

Pollreisz Balázs postaládájába valószínűleg Borkai Zsolt legnagyobb rajongója dobott be egy irodalmi igényű fenyegető levelet, ami miatt a politikus a rendőrséghez is fordult azóta.

És miért várja ezt hatalmas tömeg a bastogne-i városháza előtt a hidegben? A furcsa népszokásnak a második világháborúhoz van köze.

Rod Stewart nagyon örül Boris Johnson győzelmének, a korábban őt istenként tisztelő Celtic drukkereinek egy része viszont jelezte, hogy a továbbiakban nem szívesen látott vendég náluk.

Türkmenisztán elnöke megunta, hogy a közvetlen beosztottjai bevallottan korrumpálódtak, ezért mostantól ő maga sem kegyelmezhet meg senkinek, akikhez elér a botrány.

Miért van műanyagból a volt főpolgármester karácsonyfája? Tarlós István az Azonnali karácsonyi körkérdésében!

A pártelnök azért lemondásával megvárja, amíg a katasztrofális választási eredménnyel záró Labour rendezi sorait.

A hét kérdése

Végre kilépnek a britek? Vagy folytatódik a komédia? Esetleg az egész brexit csak egy kitűnő médiahekk volt arra, hogy végre figyeljen a britekre valaki? Ez a hét kérdése az Azonnalin!

Azért ide elnéznénk

Végre megtelik élettel az egyik legszebb budapesti vásárcsarnok. December 14.

Magyar topédesek december 20-án, Budakeszi, Kálvária Pince.

Nem csak szurkolóknak. Budapesten, az Ellátóházban, december 21-én.

Ez ilyen zene lesz. Pécsen, a Szabadkikötőben. December 29.

Az év egyik legjobb évnyitó bulija: Pécs komplett belvárosában koncertek délelőtt 10-től éjfélig. Január 4.

Ezt is szerettétek

Szerintünk az újságírókat korlátozó új szabályok nem felelnek meg az alkotmány követelményeinek, úgyhogy bepereltük az Országgyűlés Hivatalát és magát Kövért is.

Mikor lesz tárgyalás és ítélet? Mi lesz, ha nyerünk? Hogy néz ki egyáltalán egy kereset a házelnök ellen? Elmondjuk a perünk kulisszatitkait!

Eddig is csak egy-két helyen szabadott videózni a parlamentben, de mostantól még kevesebb helyen lehet, és még hangfelvételt készíteni se szabad szinte sehol a Házban.

Twitter megosztás Google+ megosztás