Jobboldaliak a kormány elleni szavazásra buzdítanak

2018.03.22. 10:00

Lukácsi Katalin, Bod Péter Ákos, Jeszenszky Géza és Márki-Zay Péter videóban üzeni: az egyéni választókörzetekben a legesélyesebb ellenzéki jelöltet támogatják az április 8-i választáson.

Jobboldaliak a kormány elleni szavazásra buzdítanak

A Viszlát Kétharmad Mozgalom kampányvideót tett közzé a kormánnyal elégedetlen jobbközép szavazók megszólítására. A videóban ismert konzervatív közéleti szereplők szólalnak meg, és arra buzdítják a választókat, hogy április 8-án szavazzanak a saját választókörzetükben a legesélyesebb ellenzéki jelöltre.

A felvételen Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely nemrég megválasztott polgármestere, Jeszenszky Géza, az Antall-kormány külügyminisztere, Lukácsi Katalin hitoktató-történész és Bod Péter Ákos közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank korábbi vezetője buzdít a kormányoldal elleni szavazásra.

A videó egyúttal a Márki-Zay Péter és a többek közt a Viszlát Kétharmad által egy szerdai sajtótájékoztatón bemutatott rendszervaltas2018.hu oldalt is népszerűsíti, amelyen egy széles körű civil együttműködés jelenleg 53 ellenzéki jelöltet ajánl a választók figyelmébe. A jelöltek száma a továbbiakban bővülni fog.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek