Megmutatjuk, mitől rettegett pontosan Deutsch Tamás

Szerző: Bakó Bea
2018.03.20. 18:13

Lázár János bécsi videója műfajt teremtett. Vasárnap Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő tett közzé a Facebookon egy videót, amelynek a tanulsága, hogy ha hagyjuk Magyarországot „bevándorlóországgá” válni, akkor nálunk is ilyen no-go zónák lesznek. Egyébként a nyitóképen látható rendőri razzia épp annak a bizonyítéka, hogy a városrész nem no-go zóna, a rendőrök ugyanis be mertek oda menni, sőt, láthatóan teljes nyugalommal végezték a dolgukat. Ezt láttuk Molenbeekben.

Megmutatjuk, mitől rettegett pontosan Deutsch Tamás

A fotókat 2017 szeptemberében készítettük. A csak férfiak által látogatott kávézókon, iszlám hentesen és hidzsábbolton kívül a belga kultúrának is látni nyomait, például egy hagyományos belga gofrit kínáló autós árus képében.

Deutsch videóját egyébként itt lehet megnézni. Említésre méltó megjegyzése a politikusnak, hogy Molenbeekben négy hónapig bujkált Salah Abdeslam, a párizsi merényletek szervezője.

Azt valahogy elfelejti megemlíteni Deutsch, hogy – amint azt a kormánypárti Magyar Idők is megírta – Abdeslam tettestársait épp a magyar hatóságok buszoztatták átt mindenféle ellenőrzés nélkül Ausztriába, Abdeslam pedig a merényletek szervezése közepette többször is járt Budapesten, és meg is szállt egy hotelben.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek