Szigetvári Viktor nagyon elégedett tescós nyakkendőjével

2018.03.14. 12:15

Lila, nem drága, bohém. Az Együtt miniszterelnök-jelöltje megmutatta az egyik legolcsóbb nyakkendőjét az Azonnalinak.

Szigetvári Viktor nagyon elégedett tescós nyakkendőjével

Kevés kívánatosabb dolog van a magyar politikában, mint a posztkádári öltözködés funkcionalista nihiljének azonnali felszámolása. Ha ugyanis körbenézünk, továbbra is jelentős többségben vannak azok a politikusok, akik inkább hasonlítanak simulékony taxisofőrökre, prűd pedagógusokra, vagy tsz-elnökökre, semmint egy ország vezetőire. 

Ennek felszámolására teszünk kísérletet divatrovatunkkal.

Nemrég adott nagyinterjút az Azonnalinak az Együtt miniszterelnök-jelöltje, Szigetvári Viktor. Itt tűnt fel nekünk menő nyakkendője. Elárulta, a darab a Tescóból származik.

Annak érdekében azonban, hogy ne sírjuk el magunkat rögtön, nézzük meg Szigetvári Viktor bohém tapétamintás nyakkendőjét, amely egy F&F dizájn, mellyel egyrészt akarva-akaratlanul hitet tesz a kapitalista nagyvállalatok mellett, ugyanakkor amellett is, hogy nem mindig tart igényt a több tízezer forintos selyemnyakkendőkre. Ezzel egyszerre kerüli el az unalmasságot, lévén a hangsúly a nyakkendőre helyeződik, amely az ing gallérjához illően van megkötve.

Hanyatt nem esünk tőle, de még mindig jobb ez egy olyan országban, amely továbbra is eltűri a nyakkendőcsipesz létezését.

Szigetvári az Azonnalit azért megnyugtatta: vannak a szekrényében drága selyemnyakkendők is. A két hazai nyakkendőguru, André Goodfriend és Lázár János új kihívót kapott tehát. A német AfD-s Alexander Gauland kifinomultságáig persze van még mit fejlődni.

Láttál politikust szép ruhában? Fotózd le, és küldd el nekünk!

FOTÓK: Bakó Bea / Azonnali

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől
Ágoston Dániel
Ágoston Dániel az Azonnali újságírója

Podcast, techno, divat, publicisztika.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek