Migránsriasztó főzés: ennyire hibátlan Németh Szilárd-paródiavideót még nem láttunk!

2018.02.25. 16:11

Soros György- és migránsriasztó pörköltöt készített vébékázás közben a vasárnapi internet Németh Szilárdja, a fideszes rezsibiztos bőrébe bújt ügyvéd, Ésik Sándor. És mindezt egy fideszes kampányvideó alaposságával le is videózta. Kedves nézőink, ugye még mindig tudjuk, kire kell szavazni?

Miután nemrég az Azonnalin Zulik Ákos elkészítette Németh Szilárd házi tepertőkrémjét londoni magyar hozzávalókból, Ésik Sándornak, a Diétás Magyar Múzsa FB-oldalt szerkesztő ügyvédnek is megjött az étvágya. A csepeli erős ember bőrébe bújt, hogy főzzön egy jó magyar pörköltet. Hét jó mondatot kiemelünk a videóból, a többit megnézhetitek ott.

7.

Olvasói kérdés érkezett, hogy mér' ACDC-pólóban vagyok. Ha rovásírással a másik irányból olvassuk, azt jelenti, hogy rezsicsökkentés.

6. 

Jó magyar paprika. Szeged környékéről van, ahol a legtöbbet küzdünk a migránsáradat ellen. Most már napi 1000-ről akár napi 3-4-re is felment a belépő migránsok száma, ami indokolja, hogy fenntartjuk az országos vészhelyzetet, ami azt jelenti, hogy azt csinálunk, amit akarunk. Dehát ezt nektek nem kell tudni.

5.

Azért azt elárulhatom, ez nem az én konyhám, a mi lakásunkba' asse t'om, hol van.

4.

Egri bikavért fogunk inni, mert bassza meg, magyarok vagyunk! Nem ezeket az olasz meg francia meg izé... Nektek, bugris parasztoknak úgyis csak erre van pénzetek. Ezt majd kivágjuk.

3.

Magyarországot tönkreteszik a külföldi boltok. Minden városban azzal rontják el a lakosság életét, hogy jó minőségű árut adnak olcsón. Ez beavatkozás a választási kampányba.

2.

Itt ez a sertéslapocka. Ebből bele fogok tenni a pörköltbe... ti meg, parasztok, úgyse veszitek észre, hogy ez nem is lapocka. Fideszes képviselő vagyok, úgyis mindent elhisztek nekem. Elmehetnék hozzátok és megcsinálhatnám a lányotokat a mosógépen, akkor se vennétek észre, hogy hazudok nektek.

1.

A muszlimság az cseppfertőzéssel terjed, ezért nem szabad a muszlim migránsnak a közelébe menni. Ellenben a leghatásosabb elriasztása  a muszlim migránsoknak az alkohol, fogyasztani kell, a másik pedig a sertéshús. A sertéshúst ugyanis nem eszik a muszlimok. Meg a Soros György sem szereti. Ugye, tudjuk, miért nem szereti a Soros György a sertéshúst.

+1.

Nagyon fontos, hogy sertéshúst egyenek. Na nem mintha másra amúgy lenne pénzük, mer' ugye Magyarország jobban teljesít. Nem pulykapörkölt, nem marhapörkölt, nem borjúpörkölt, nem birkapörkölt! Birkapörköltet főleg nem, mer' ezek nem csak eszik a birkát, hanem tudják....

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek