A Tökéletes Választási Plakátot keressük!

2018.01.05. 12:32

Eleged van a puszta ijesztgetésből és ígérgetésből? Van jobb ötleted? Rajzold meg nekünk az ideális választási plakátot! A legjobbakat kiállítjuk! A választás évével együtt indul az Azonnali művészeti pályázata.

A Tökéletes Választási Plakátot keressük!

A hivatalosan még el sem kezdődött kampány színvonalát elnézve egyre kevésbé valószínű, hogy a pártok elkészítik nekünk a tökéletes választási plakátot. A kezünkbe kell vennünk a dolgot.

Az Azonnali pályázatot hirdet a Tökéletes Választási Plakát elkészítésére.

Nem számít, hogy grafika, nem számít, hogy fotó, nem számít, hogy festmény. Az számít, hogy jó legyen. Tulajdoníthatod létező vagy fiktív pártnak az üzenetet, de lehet feladó nélküli kinyilatkoztatás is. Az sem számít, hogy hivatásos művész vagy-e, vagy épp műkedvelő politikafüggő. Ragadja meg a választót, vagy magát a választást. 

Küldd el nekünk a művet február 20-ig!

A beérkezett darabokból az Azonnali stábja, valamint az általunk felkért esztétika-, kommunikációs és politikatudós szakértők választják ki a legjobb plakátokat. Ezeknek szervezünk egy kiállítást is. A kiállított műveket és alkotóikat egy-egy videóriportban is bemutatjuk majd.

Ide küldd: hello kukac azonnali pont hu

Postán: 1056 Budapest, Váci utca 65. Tetőszint 8.

E-mailben örömmel válaszolunk a kérdéseitekre is.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek