Orbán vejével iszogatott kedd este a belvárosban Lázár János

Szerző: Bakó Bea& Kiss Brigi
2017.11.07. 18:56

A miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal iszogatva szúrta ki az Azonnali Lázár Jánost kedd este a belvárosi Börze étteremben. Hogy mit ittak, s pláne miről beszélgettek Tiborczcal, azt nem tudjuk, csak azt: Lázár előbb távozott, és Tiborcz fizetett.

Orbán vejével iszogatott kedd este a belvárosban Lázár János

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nemrég jelentette be, hogy a következő ciklusban hátrébb vonul, nem vállal majd miniszteri posztot. Kedd este mégis a miniszterelnök vejével, Tiborcz Istvánnal iszogatott egy belvárosi étteremben, ahol

láthatóan még el sem akartak bújni: egyenesen az ajtó mellé, az ablakba ültek. 

A találkozó részleteiről és okáról nem tudunk semmi közelebbit, mindenesetre érdekes párhuzam, hogy Tiborcz akkori cége, az Elios nagyon kedvező, sokszor más versenytárs nélküli pályázatokon nyert el egy csomó közbeszerzést, amelyek keretében uniós pénzből korszerűsítették a közvilágítást számos településen.

Az ügyben az EU csalás elleni hivatala, az OLAF is vizsgálódik, az uniós pénzből megvalósuló fejlesztések pályáztatását pedig a Lázár vezette Miniszterelnökség bonyolítja. Tiborcz István időközben kiszállt az Eliosból.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek