Bokros Lajos bárkivel összefogna, csak demokrata legyen

2017.09.02. 08:00

A 2018-as választásra Gyurcsány Ferenccel együtt készülő Bokros Lajos az Azonnalinak elmesélte, kivel fogna össze, lesz-e miniszterelnök, mi a baj a Jobbikkal, milyen volt egy EP-frakcióban ülni Jarosław Kaczyńskiékkel, tervez-e huxitot. Szia, Ildikó!

Szeptember elsején nyitott meg a Kossuth tér és az Alkotmány utca találkozásánál a Gulyás Márton videoblogger-aktivista által életre hívott Közös Ország Mozgalom agórája. A pénteki nyitónapon a jelenleginél igazságosabb és konszenzuson alapuló választási rendszerért küzdő mozgalom az összes csatlakozó ellenzéki párt vezetőjét színpadra tudta állítani – együtt, egy időpontban.

Hogy pontosan miről volt szó, azt az Indexnél jobban az Azonnali sem szeretné összefoglalni – amit viszont ki szeretnénk emelni, az az, hogy a Demokratikus Koalíció vezetője, a többi pártelnök előtt felszólaló Gyurcsány Ferenc szokásához híven most is ellopta a show-t. Bejelentette ugyanis, hogy a DK együtt készül fel a 2018-as választásra a Bokros Lajos vezette Modern Magyarország Mozgalommal – és mégis mi ez, ha nem a hőn áhított nagybetűs Összefogás?

A Bokros Lajossal a politikusok beszédét követően készített videóinterjúnkat az Azonnalin megszokott helyen, a cím fölött találják.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek