Molnár Zsolt: Köszönöm szépen, minden jót kívánok, kezét csókolom!

2017.08.30. 08:05

Csak Oroszországról lett volna hajlandó nyilatkozni az Azonnalinak egy Putyin látogatása kapcsán rendezett konferencián a Botka-féle irányvonallal többször is konfrontálódó Molnár Zsolt. Amikor a politikus meghallotta Ron Werber nevét, faképnél hagyott minket.

Hogy mik ezek a kérdések és ki ez az ember? A parlament nemzetbiztonsági bizottságát vezető szocialista Molnár Zsolt azzal került be nemrég a hírekbe, hogy pártjának miniszterelnök-jelöltje, Botka László megvádolta, a Fidesz érdekeit képviseli az MSZP-ben. (Közben azóta megegyeztek.) Ez elég gyakori vád vele szemben: a 2014-es választási kampányban sajtóértesülések szerint hetekig visszatartotta a fideszes Rogán Antal lakásügyét.

Akkor a szocialisták kampányguruja, Ron Werber elég keményen üzent is az MSZP-kampányt irányító Molnár Zsoltnak: „Zsolt Molnár has to thank God every each day goes by that I keep my mouth shut.” Vagyis: „Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitom ki a számat.” Amikor az Azonnali erre rákérdezett Molnárnál, a címben szereplőket válaszolta, majd nekiindult a főváros utcáinak.

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek