Hajós András: Újra a Kádár-rendszerben élünk

2017.08.23. 07:09

Gyurcsány Ferenccel már össze lehet fogni, a Jobbikkal viszont nem, mondta az Azonnalinak Hajós András humorista az augusztus 20-i ellenzéki tüntetésen.

Hajós szimpatikusnak tartja Karácsony Gergelyt: a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjében szerinte megvan a karizma, hogy leváltsa Orbánt. És hogy mikor?

„Miután jelenleg ismét a Kádár-rendszerben élünk – több-kevesebb különbséggel –, ezért türelemmel kell lenni.”

A szocialisták jelöltjét már óvatosabban dicsérte a humorista. Mint mondta, riasztó számára, ami az MSZP körül történik, de Botka László legalább csinált egy jó bérlakásprogramot Szegeden.

Meg kell nézni, hogy mit csináltak a pozícióban lévő ellenzéki politikusok, és persze az is fontos, hogy tiszták legyenek – fejtegette Hajós, aki szerint Karácsony ilyen: azért nem lehet a botrányairól vagy ügyeiről olvasni, mert neki olyanok nincsenek.

Hajós András egyébként a „mindenki mindenkivel” típusú összefogásban hisz, de a Jobbikkal szemben ő is bedobná a „na, ővele aztán nem!” kártyát. Gyurcsány viszont most már jöhet szerinte.

A Momentumot megérti, hogy külön akarnak indulni, bár kezdenek számára egy kicsit ellenszenvessé válni, azzal, „ahogy mondják azt, amit mondanak”. De amire törekszenek, az mégis „szimpatikus és jó” – összegezte Hajós András, miközben megtapsolt egy szónokot, akiről egyébként nem tudta, hogy mit és hogyan mondott.

Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek