Pink a Szigeten: Nem csalódtunk

Szerző: Kiss Brigi
2017.08.11. 08:38

Nem mondom, hogy a tavalyi béna Rihanna-hakni után nem volt bennem egy kis félsz attól, hogy a Sziget idei mínusz egyedik napi sztárfellépője, Pink is csalódást okoz majd, mert volt. De szerencsére nagyon nem okozott, sőt: egy igencsak korrekt bulit hozott össze az amerikai Grammy-díjas énekesnő.

Pink a Szigeten: Nem csalódtunk

 

Kezdjük rögtön azzal, hogy Rihannával ellentétben nem késett fél órát. Tavaly ugyanis a barbadosi világsztár nem csak hogy egy totálisan élvezhetetlen fellépést produkált a Szigeten, de ráadásul még azt is egy komoly csúszást követően hozta csak össze.

Aztán szemben Rihannával Pinken nem az érződött, hogy egyáltalán nem érdekli ez az egész, csak le akarja tudni azt a másfél órát (Rihanna tavaly még egy órát se nagyon volt színpadon), hogy bezsebelje érte a nagy pénzt, hanem 

 

látszódott rajta és úgy is csinált, mint akinek fontos a közönség, fontos a koncert.

Nem félt többször is kontaktot teremteni a fesztiválozókkal, többször lement hozzájuk autogramot adni vagy éppen szelfit csinálni egy random rajongó telefonjával, és még magyarul is elmondta azt, hogy köszönöm. A Nagyszínpad körül összegyűlt tízezrek díjazták Pink közvetlenségét, tetszettek nekik a kiszólások. Pink stílszerűen a Get The Party Starteddel indította a koncertet, melyen aztán az összes nagy slágere elhangzott, és még egy rövid akusztikus rész is belefért a programba

 

 A látványra végig nagyon adtak, legyen szó a kivetítőn megjelenő animációkról, a színpadképről, vagy éppen a fel-fel csapó lángokról és füstről. A koronát az egészre mégis a zárás adta: ekkor az énekesnő konkrétan a közönség felett „repkedve” énekelte el a So What című számát.

A mintegy másfél órás koncert alatt többfelé megfordultam a tömegben, de szinte mindenhol azt láttam, hogy a közönség imádja Pinket, és azt a profizmust, amit ő és csapata bemutatott az este; ismerték és énekelték a számait; táncoltak vagy ugráltak rá.

 

Ezúttal nem csalódtak, nem csalódtunk.

 

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek