Macron támogatásával nyert a Honvéd

2017.07.16. 11:56

2-0-ra verte a szombathelyi Haladást a Honvéd az NB1 szombati első fordulójában. Az Azonnali képei a Bozsik stadionból. Jól nézzék meg őket, mert lehet, még idén elkezdik bontani a bajnokcsapat arénáját.

Macron támogatásával nyert a Honvéd

Ez az évad az utolsó, amikor a kispesti Bozsik-stadion jelenlegi, erősen lepusztult, bár a drukkerek által hőn rajongott állapotában fogadja a nézőket: az új aréna látványtervei már készen állnak, George F. Hemingway kispesti klubtulajdonos már idén év végén, de legkésőbb 2018 elejétől az idei szezonban a másodosztályban játszó MTK stadionjában játszatja a Honvédot, az NB1 tavalyi szezonjának bajnokcsapatát.

A szombathelyi vendégszurkolók kevesen, de büszkén állták végig a meccset, a második félidőben a csapat gyér teljesítményére való tekintettel inkább elkezdtek pogózni a lelátón. A hazaiak addig is Eppel Mártont és Davide Lanzafamét, csapatuk két sztárját éltették.

A legboldogabb játékos a pályán.

Macron támogatja a Kispestet. Nem a francia elnök sajnos, hanem egy északolasz ruhagyártó cég. A klub szurkolói végig basztatták Mészöly Gézát, a Haladás edzőjét a szombathelyiek több sárgalapot is hozó, durva játéka miatt. Ment a szőkegecizés, az apák és fiúkozás, az orális szex.

Mészöly később ki is fakadt a kispesti szurkolókra a Nemzeti Sportnak: „Bosszant, hogy miért foglalkoznak velem, de becsületemre legyen mondva, egyszer sem reagáltam arra, amit mondtak. Pedig néhányat elküldtem volna melegebb éghajlatra, hogy miért foglalkozik velem ennyire teátrálisan. Nagyon csúnyán viselkednek velem mindig, amikor ide jövök. Tűröm, tűröm, csak nehogy egyszer elszakadjon a cérna, remélem, megállom.”

Cukiságkontent.

450-be kerül a korsó Borsodi, zsíros és rántotthúsos kenyér is van.

Mindez hamarosan történelem lesz, le lesz bontva hónapokon belül. Az egyébként végig kimondottan tárgyilagos és sportszerű bemondó közlése szerint 2090 szurkoló volt kíváncsi a bajnokság nyitányára.

Kamerahadsereg figyel a tulajdonosi VIP fölött.

Itt pedig Király Gábor, a Haladás kapusa, amikor épp nem gólt kapott.

Bakó Bea
Bakó Bea az Azonnali alapító-főszerkesztője

EU-jogász. 2021 márciusa óta anyasági szabadságon.

olvass még a szerzőtől
Bukovics Martin
Bukovics Martin az Azonnali alapító-főszerkesztője

Német anyanyelv, gradišćei gyökerek, pécsi szőlő, olasz parkolási bírságok. Az Azonnalitól való távozása óta itt olvasható: Gemišt

olvass még a szerzőtől

Tetszett a cikk?

Az Azonnali hírlevele

Nem linkgyűjtemény. Olvasmány. A Reggeli fekete hétfőn, szerdán és pénteken jön, még reggel hét előtt – tíz baristából kilenc ezt ajánlja a kávéhoz!

Feliratkozásoddal elfogadod az adatkezelési szabályzatot.

Kommentek